Liptai Claudia betöltötte 43. életévét: kirobbanó formában van a várandós színésznő!

Liptai Claudia várandós születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak műsorvezetőként, de színésznőként is tehetséges Liptai Claudia, aki 43 évesen második gyermekével várandós, és talán soha nem volt még ilyen jó formában!

Bár már főiskolásként is játszott színdarabokban, az emberek többsége mégis a televízióból ismeri Liptai Claudiát, elsőként a Szomszédok című telenovellából, ahol 1999-ig játszott. Feltűnt az RTL Klub Csííz elnevezésű műsorában is, valamint a csatorna Pasik! című sorozatában.

Forrás: Instagram/Liptai Claudia

Ezután szerződött át a TV2-höz, ahol a Claudia Show-val folytatta pályafutását, majd a Big Brother valóságshow műsorvezetésével. Azóta rengeteg műsornak volt már a háziasszonya, és a színházakban is nagyon sok szerepet játszott. Egy időre viszont most elbúcsúzott a reflektorfénytől, ugyanis második gyermekével várandós. A 43 éves színésznő egyszerűen kirobbanó formában van, rajongóit hétről hétre elámítja megosztott fotóival.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.