Rihanna kiborult - Ő is Nizzában tartózkodott a terrortámadások idején

koncert Rihanna Nizza énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár a közösségi oldalán jelentette be, hogy a történtek miatt ma nem lép színpadra Franciaországban. Az énekesnő egy megható fotóval emlékezett meg az áldozatokról. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, tömeges gázolás történt Nizzában csütörtök este. A tunéziai származású nizzai elkövető kamionnal a tűzijátékra váró tömegbe hajtott. A legfrissebb információk szerint 84 halálos áldozatot követelt a támadás. Rengeteg sérültje is van a terrortámadásnak, köztük egy magyar is. A tragédia hatására Rihanna törölte a koncertjét. Arról még nem szólnak a hírek, hogy a világsztár mikor pótolja a sajnálatos események miatt elmaradt fellépését.

"A tragikus események tükrében nem lépek fel július 15-én az Allianz Stadionban. Gondolatban az áldozatok családjával vagyok" – írta a fotó mellé a sztár. A TMZ úgy tudja, Rihannát a terrortámadás hatására azonnal ki akarták menekíteni óvatosságból a városból, de a sztár nemet mondott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.