Sztárfellépők a Magyarország szépe választáson

Forrás: Magyarország szépe -
fellépő Vastag Csaba Magyarország Szépe Miss World Hungary Tolvai Reni Hooligans sztár Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap kiderül, ki lesz Miss World Hungary 2016, a showműsorban Király Viktor különleges meglepetéssel készül.

A Magyarország Szépe műsort élőben közvetíti a Duna csatorna, valamint a Duna World vasárnap 19.25-től. Szombaton a nézők egy összefoglalót is láthatnak, hogyan jutott el a döntőig a 15 szépségkirálynő-jelölt. Az igazi izgalom azonban vasárnap este vár rájuk, mikor kiderül kinek a fejére kerül a korona.

Forrás: Magyarország szépe

A döntős szépségek hazánk legismertebb sztárjaival lépnek színpadra. A műsorban egy igazán különleges produkcióval lép fel a Hooligans, akikhez csatlakozik egy meglepetésvendég is. A nemzeti körben Vastag Csaba egy tőle teljesen szokatlan stílusú dallal lepi meg a nézőket. Tolvai Reni Látomás című dalát adja elő először országos televízióban, melyet a nyári olimpia szellemisége hat át. Király Viktor világpremierrel készül, és két év után újra közösen duettezik nővérével, Lindával. A Honeybeast pedig legnagyobb slágerét viszi színpadra.

A szépségkirálynők a műsor elején egy meglepetéssel készülnek, az EB hazai sikere előtt tisztelegnek majd.

A Magyarország Szépe két műsorvezetője Tatár Csilla és Harsányi Levente lesznek.

Szavazz a legszebb lányra!

A Miss World Hungary címért mostantól 15 lány versenyez, közülük választhatsz, ki legyen a Life.hu olvasói szerint a legszebb!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.