Gyász! Elhunyt a magyar rapper

Forrás: Dreamstime -
Paja G rapper rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Legyőzte a rák Paja G-t, a Wanted rapcsapat egyik tagját. A banda a közösségi oldalán jelentette be a szomorú hírt. 

Paja G, alias Jeccsmenik Pál még csak 27 éves volt. A rákkal már évek óta küzdött, sajnos a csatát elvesztette. Betegségéről dalt is írt:



Sebesültek, halottak, harci járművek - Véres fotók a törökországi puccsrólhttp://www.life.hu/news/20160716-katonai-puccsot-kiserelt-meg-a-hadsereg-egy-resze-torokorszagban-veres-fotok.htmlKiderült! Ezért színlelnek a nők orgazmust (18+)http://www.life.hu/intim/20160716-azert-szinlelnek-a-nok-orgazmust-hogy-elobb-veget-erjen-a-szex.htmlAz Iszlám Állam vállalta a terrortámadás elkövetéséthttp://www.life.hu/news/20160716-az-iszlam-allam-vallalta-a-terrortamadas-elkoveteset-nizza-merenylet.htmlMintha nem is élne - Furcsa fotó Kim Kardashianrólhttp://www.life.hu/trend/20160716-kim-kardashian-fuzoben-pozol-fergie-videoklippjenek-forgatasan.htmlÍgy még sosem láttad Csobot Adélt és Istenes Bencéthttp://www.life.hu/sztarok/20160716-csobot-adel-es-istenes-bence-plussmackova-valtozott-instagram-foto.html"Az emberek fejvesztve menekültek" - Olvasónk beszámolója Nizzábólhttp://www.life.hu/news/20160716-nizzai-merenylet-terrortamadas-olvasoi-beszamolo-a-helyszinrol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.