Ennyit változott 13 év alatt a nézők egyik kedvenc időjósa, Barta Sylvi

Forrás: RTL Klub, Facebook/Sylvia Barta -
TV2 időjárás-jelentés időjós RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 és az RTL Klub egykori sztárja, Barta Sylvi 13 évvel ezelőtt tűnt el a tévé képernyőjéről. Férjhez ment, és életet adott két lányának, a tízéves Zsófiának és a tízéves Dorkának. De mit csinál, és mennyit változott azóta?

Emlékeztek még Barta Sylvire? Az időjós évekkel ezelőtt egy alapítvány munkatársa lett, majd elvégzett egy aerobikedzői tanfolyamot, és a mai napig is zumbát oktat, ami azért is meglepő, mert ízületi gyulladása miatt egykor

elképesztő fájdalmakon kellett keresztülmennie.

Forrás: RTL Klub, Facebook/Sylvia Barta

"Másfél-két évig tartott, míg kiderült, mi a bajom. A betegségem gyógyíthatatlan, és a kezdeti időszakban iszonyatos fájdalmakkal járt, egy tollat alig tudtam megfogni, sőt, a járás is nehezemre esett. De mióta megállapították, mi a bajom, folyamatos orvosi felügyelet és kezelés alatt állok. Azóta jól vagyok, a betegségemet pedig szinten tartják az orvosok."

Erre a nőre cserélte le Hamilton Palvin Barbithttp://www.life.hu/sztarok/20160718-hamilton-erre-a-nore-cserelte-le-palvin-barbit.htmlHetek óta folynak a találgatások azzal kapcsolatban, hogy vajon mi lehet Palvin Barbara és Lewis Hamilton között. Ám a Forma 1-es sztárt most újabb hírességgel hozták össze, aki nem más, mint Rita Ora. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo adonisztestet villantott egy luxusjachtonhttp://www.life.hu/sztarok/20160718-ronaldo-ibizan-nyaralt-a-csaladjaval-es-szuperul-nezett-ki-serulesenek-nyoma-sincs.htmlA focista és csalája nemrég Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Az biztos, hogy szívesen lennénk Ronaldo napbarnított testén legördülő vízcseppek... TV + Sztárok--Óriási csalódás érte Istenes Bencét és Csobot Adélthttp://www.life.hu/sztarok/20160711-oriasi-csalodas-erte-istenes-bencet-es-csobot-adelt.htmlA sztárpár vasárnap még boldogan nézett az esti Eb-döntő elé, ennek örömére pedig Franciaország színeibe bújtak, és egy kedves képpel lepték meg a rajongóikat. A meccs végeredménye azonban beárnyékolta a napjukat... TV + Sztárok--Cooky nagyon kiakadt az Eb-döntő láttánhttp://www.life.hu/sztarok/20160711-cooky-az-eb-donto-lattan-fontolora-vette-hogy-a-dunaba-ugrik.htmlCooky sohasem titkolta, hogy a magyarok mellett a franciáknak drukkol az Eb-n, ezért is figyelte izgatottan a vasárnapi döntőt. A foci élvezetét azonban felváltotta a szomorúság, hiszen a portugálok nyertek. TV + SztárokOrigoKim Kardashian megdöbbentő fogyása: a sztár visszanyerte szülés előtt alakjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160708-kim-kardashian-dimbes-dombos-lankain-jartunk-a-sztar-meg-mindig-nem-szegyenlos.htmlA napokban csak egy apró fekete fürdődruhában pózolt Kim Kardashian. Ez még nem is meglepő, ám a fotón jól játszik, hogy a kétgyermekes anyuka leadta a terhessége alatt felszedett kilókat. TV + Sztárok--Bruce Willist beszippantotta a popók örvénye - A felesége jogosan féltékeny?http://www.life.hu/sztarok/20160708-bruce-willis-felesege-jogosan-feltekeny-vagy-megsem.htmlA kis hamis! Bruce Willis 61 évesen sem vesz vissza a tempóból, ráadásul felesége szeme láttára gyönyörködik a fiatal lányok hátsójában. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.