Rogán Cecília soha nem használná ki férje befolyását

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Sarka Kata tanács befolyás munka Rogán Antal Rogán Cecília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először állt munkába Rogán Cecília, Sarka Katával fogtak közös vállalkozásba. Régóta jó barátságot ápolnak, ezért is tűnt kézenfekvőnek, hogy együtt dolgozzanak. Cecília élvezi az új kihívásokat, viszont férje, Rogán Antal tanácsait nem szokta kikérni.

Néhány hónappal ezelőtt kezdett együtt dolgozni Sarka Kata és Rogán Cecília. Az eddig elsősorban családanyaként tevékenykedő Cecília nagyon is élvezi az új kihívásokat, és úgy véli Magyarországon normális is, hogy a feleség és a férj is dolgozik.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Ez élete első munkahelye, azt viszont leszögezte, hogy sosem használná ki az üzletben férje politikai befolyását. "Egy családban megbeszélik az adott nap történéseit. Mi is így teszünk Tónival, viszont nem kérünk egymástól tanácsokat. A cég online marketinggel, konkrétabban Instagram- és Facebook-hirdetésekkel foglalkozik ez a terület pedig elég távol áll Tóni munkájától, ahogy a politikától is" - mondta a hot! Magazinnak Rogán Cecília, aki nem tartja magát celebnek.

Hatalmas szívük van a magyar sztároknak – Le a kalappal!http://www.life.hu/sztarok/20160720-jotekonykodo-sztarok-sebestyen-balazs-sarka-kata-rubint-reka-schobert-norbi-vajna-timi-peter-sramek.htmlSchobert Norbi, Rubint Réka, Sarka Kata, Vajna Timi, Sebestyén Balázs – csak pár azok közül, akik bármikor beteg gyermekek ágya mellé ülnek mesélni, vagy ha kell, azonnal pénzzel segítenek. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó kis híján nemi erőszak áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-keresztes-ildiko-majdnem-nemi-eroszak-aldozata-lett.htmlKeresztes Ildikó nemrég őszintén mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt majdnem megerőszakolták egy panelház liftjében. TV + Sztárok--Tolvai Reni Beyoncétól vesz leckékethttp://www.life.hu/sztarok/20160721-tolvai-reni-peldakepe-beyonce-olaszorszagig-utazott-kallay-saunders-andrassal-a-koncertert.htmlAz énekesnő nem mást tart példaképének, mint Beyoncét. Annyira szereti az ikont, hogy Olaszországig utazott koncertjéért, ahová párja Kállay-Saunders András is elkísérte. TV + Sztárok--Hoppá! Hódi Pamela bimbóvillantásra bíztatta Tápai Szabináthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hodi-pamela-igy-szerette-volna-felhivni-magara-a-figyelmet-bimbovillantas-tapai-szabina.htmlSzeretett volna egy képet készíteni Pamela az ellenfél csapatáról, ezért megkérte Tápai Szabinát, dobja be bájait, hogy rá figyeljenek a focisták. TV + SztárokOrigoTolvai Reni különleges technikával oldja a stresszthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-tolvai-reni-megosztotta-kulonleges-modszeret-amivel-a-stresszt-oldja-a-viva-masodik-randi-cimu.htmlVan, aki a legkínosabb helyzetekből is nevetve vágja ki magát, míg más szó szerint elmenekül egy cikis szituációból. A Második Randi következő civil szereplője az utóbbi csoporthoz tartozik: a szorongásának leküzdésében Iszak Eszti és sztárvendége, Tolvai Reni segített neki. Az énekesnő egy különleges feszültségoldó technikát tanított Vikinek. TV + SztárokOrigoBódi Sylvi különleges kapcsolatot ápol az univerzummalhttp://www.life.hu/sztarok/20160721-bodi-sylvi-a-telihold-hatasara-osszekapcsolodott-a-hold-energiajaval-kulonleges-kapcsolatot-apol-az.htmlNem hétköznapi élményben volt része a minap Bódi Sylvinek. Mágikus energia kerítette hatalmába, amit közösségi oldalán osztott meg a rajongóival. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.