Rendőrök várták Németh Kristófot, majdnem rabosították

édesanya Németh Kristóf rendőrség rokkantság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész elöször szólalt meg, mióta felmerült, hogy rokkantkártyával parkolt. Elmondása szerint ha nincs vele az édesanyja, akkor nem használja az igazolványt. A Mokka két műsorvezetője a hamarosan bemutatásra kerülő Billy Eliott kapcsán beszélgetett Németh Kristóffal, de nem tudtak elmenni a héten felkapott hír mellett sem.

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Németh Kristófról azt állítják, látták, ahogy rokkantkártyával parkolt a belvárosban, annak ellenére, hogy láthatóan neki nincs semmi baja. A sztár a Mokkában elmondta, édesanyjáé a kártya, akinek 13 éve stroke-ja volt, és sajnos maradandó károsodást szenvedett. A színész elmondása alapján csak akkor használja a papírt, ha az édesanyja is vele van. Kristóf szerint korábban is előfordult már, hogy kellemetlen helyzetbe került emiatt: egyszer kis híján rabosították, sőt a rendőrökkel is meggyűlt a baja.

Németh Kristóf romantikus nyaralásra készül

A színészt nyári terveiről faggattuk, és azt is megtudtuk, milyen utazással lepi meg kisfiát, aki remek bizonyítványt vitt haza. Olvasd el eről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.