Dögös díva lett a gyereksztárból: Selena Gomez 24 éves

Forrás: AFP -
Selena Gomez gyereksztár dögös születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez mindössze 10 éves volt, amikor reflektorfénybe került, karrierje azóta is folyamatosan felfelé ível. Mostanra viszont kilépett a gyermeki szerepekből, és dögös nőként áll a kamerák elé.

Apró szerepekkel kezdte pályafutását Selena Gomez, szép lassan viszont a Disney Channel sztárjává nőtte ki magát. Első igazi szerepét a Varázslók a Waverly helyről című sorozatban kapta, amivel számos díjat zsebelt be. Később elindította zenei pályafutását is, ma már inkább énekesnőként ismert az angyalarcú szépség.

Forrás: AFP

Selena Gomez tehetségén kívül többször került címlapokra Justin Bieber miatt. Ez a kapcsolat volt az énekesnő életében az első igazi szerelem, de nem ment zökkenőmentesen. Rengetegszer szakítottak, és jötte újra össze, ami mindkettőjüket megviselte. Selena úgy tűnik már túljutott a harmonikusnak nem nevezhető kapcsolaton, helyette a karrierjére koncentrál. Az éneklés mellett a közösségi oldalaival is jól keres, százmilliókat kaszálhat egyetlen posztjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.