David Beckham a személyi edzőjével kavar?

Forrás: AFP/Justin Tallis -
David Beckham focista személyi edző Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, válságban van a sztárpár házassága, sőt egyesek szerint a Spice Girls egykori énekesnője és az exfutballsztár már külön háztartásban élnek. Újabban már az a hír is szárnyra kapott, hogy David a személyi edzőjével kavar. 

Csak kapkodjuk a fejünket a rosszabbnál rosszabb hírek hallatán. David és Victoria Beckham 16 évvel ezelőtt mondták ki egymásnak a boldogító igent, házasságukból pedig 4 közös gyermekük született. Ennyi idő után nem meglepő, hogy a rossznyelvek azt állítják, hogy

a párost a válás fenyegeti.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Most egy újabb információ látott napvilágot: bennfentesek szerint David egyre többet jár a személyi edzőjéhez egy kicsit intimebb testmozgás kedvéért, és legyünk őszinték: egyszer már megesett, hogy az exfocista félrelépett, s bár akkor Victoria megbocsátott neki, most úgy tűnik, hogy ismét elcsábult.

Forrás: NORTHFOTO/AKM/GSI Media/Geva Vice

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.