Kulcsár Edinának szuperereje van: nagyon gyorsan felépült!

dögös Kulcsár Edina kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépség néhány napja még a kórházban feküdt, mivel egy nagyon komoly műtéten esett át, ami után egy fotóval sokkolta a rajongóit: véres, bekötött orral szelfizett. A modell azonban felépült, erről pedig a saját szemünkkel is meggyőződhetünk.

Két nappal ezelőtt a szépség még kórházban feküdt. Állítólag azért szorult a műtétre, mert az arcürege nem szellőzött rendesen. Mindenesetre Edina a beavatkozás után sem feledkezett meg rajongiról, és egy véres fotóval sokkolta őket.

Szerencsére Edina jól van, a kötést bikinire cserélte, és

vidáman lubickolt a hűsítő vízben.

Forrás: Instagram

Egyébként nem csak ő, hanem többi kedvencünk, többek között Sarka Kata, Tücsi, és Dukai Regina is megmutatta testét a nagyvilágnak. Összeállításunkat itt nézheted meg!

Cristiano Ronaldo háremének egyik tagja kitálalt http://www.life.hu/sztarok/20160727-kiderult-hogyan-hoditja-meg-szive-holgyeit-cristiano-ronaldo.htmlEgyszer már bekukkantottunk Cristiano Ronaldo otthonába, most pedig megtudhatjuk, hogy mégis mivel veszi le a lábáról randipartnereit. TV + Sztárok--David Beckham visszatér a Real Madridba és a mozivászonra ishttp://www.life.hu/sztarok/20160727-a-sztarfocista-david-beckham-visszater-a-real-madridba-es-a-mozivaszonra-is.htmlAz elkövetkezendő időszakban egyre többször hallhatunk majd a volt focistáról, ugyanis David Beckham képviseli majd egykori csapatát, a Real Madridot. Sőt, állítólag színészi karrierjét is folytatja! TV + SztárokAFPPippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-pippa-middleton-most-aztan-tenyleg-nyeregben-erzi-magat.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül. TV + Sztárok--"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoForró! Nyilvánosan esett egymásnak Mariah Carey és újdonsült vőlegényehttp://www.life.hu/sztarok/20160726-mariah-carey-es-volegenye-james-packer-egy-buli-kozepen-kivantak-meg-egymast.htmlMariah Carey és vőlegénnyé avanzsálódott párja, James Packer imádja menyasszonya kebleit, legyen szó akár az énekesnő kivillanó mellbimbójáról, vagy mint a napokban is, egy kis melltapiról. A négy fal között ez teljesen normális, ám a páros ezúttal ország-világ előtt adta át magát a nemi ösztönöknek. TV + SztárokOrigoHűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.