Könnyfakasztó sorokkal emlékezett Szandi az anyukájára

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
névnap emlékezés Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő fájdalmasan korán vesztette el édesanyját 17 évvel ezelőtt, éppen a névnapja előtt. Szandi a gyötrelmes emlékről egy könnyfakasztó posztban számolt be rajongóinak.

Borzasztóan fájdalmas a szülő elvesztése, Szandinak 17 évvel ezelőtt kellett ezt megélnie. Akkor búcsúzott édesanyjától, aki éppen a névnapja előtt hagyta ott a családot. Szandi hivatalos közösségi oldalán, megható sorokkal emlékezett édesanyjára, aki 51 éves korában hunyt el.

Benedek Tibor: „Szeretnénk dobogón állni az olimpián"http://www.life.hu/sztarok/20160726-benedek-tibort-a-ferfi-vizilabda-valogatott-szovetsegi-kapitanyat-az-olimpiai-elotti-utolso-edzesen.htmlA magyar vízilabda-válogatott olimpia előtti utolsó edzésén jártunk, ahol megcsodálhattuk a fiúk felsőtestét a medence szélén állva, majd diétáról, a család hiányáról és a Zika-vírusról faggattuk őket. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoDavid Beckham visszatér a Real Madridba és a mozivászonra ishttp://www.life.hu/sztarok/20160727-a-sztarfocista-david-beckham-visszater-a-real-madridba-es-a-mozivaszonra-is.htmlAz elkövetkezendő időszakban egyre többször hallhatunk majd a volt focistáról, ugyanis David Beckham képviseli majd egykori csapatát, a Real Madridot. Sőt, állítólag színészi karrierjét is folytatja! TV + SztárokAFPSütő Enikő: közel a hatvanhoz is elképesztően dögöshttp://www.life.hu/sztarok/20160727-suto-eniko-julius-27en-unnepli-57-eletevet-kozel-a-hatvanhoz-is-dogos.htmlSütő Enikő közeledik a hatvanhoz, de olyan fiatalos és fitt, hogy simán letagadhatna legalább 10 évet! A modell ma töltötte be az 57. életévét, és bombaformában van! TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huEgy kép, dupla élvezet: Cristiano Ronaldo a szexi Jason Stathammel feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160727-cristiano-ronaldo-jason-stathammel-logott.htmlA focista és családja nemrég még Ibizán hajókázott, és minden eddiginél dögösebb képekkel ajándékozott meg minket. Amikor pedig visszatért a szárazföldre, akkora mázlija volt, hogy nem mással, mint Jason Stathammel futott össze. TV + Sztárok--Csapó! Így forgat Vajna Tímea a Duna közepénhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-igy-fest-vajna-timi-andy-vajna-neje-a-duna-kozepen-a-pappa-pianak-a-forgatasan.htmlMár javában zajlanak Csupó Gábor legújabb filmjének, a Pappa Piának a forgatásai a fővárosban. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a produkcióban a nézők Vajna Tímeát is láthatják majd egy rövid jelenet erejéig. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa kínos kérdést tett fel a gyászoló Apáti Bencénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160727-demcsak-zsuzsa-kinos-kerdest-tett-fel-a-gyaszolo-aapati-bencenek-direkt-vagytok-feketeben.htmlKellemetlen szituációba hozta magát Demcsák Zsuzsa, aki nagyon úgy tűnik, nem volt tisztában azzal, milyen szörnyű időszakot él át beszélgetővendége. Apáti Bence néhány nappal ezelőtt temette el édesapját. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.