Rákóczi Feri 3 próbája: így lőtték fenékbe a műsorvezetőt!

Vadon Jani Morning Show Rákóczi Feri Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kétgyermekes édesapa megszegte az ígéretét és pár nappal ezelőtt rágyújtott egy cigarettára. Sebestyén Balázs és Vadon Jani durván megbüntették a sztárt. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta, Rákóczi Feri még tavaly nyáron fogadott Sebestyén Balázzsal, hogy nem gyújt rá három hónapig. A műsorvezető betartotta ígéretét, így Balázsnak meg kellett válnia a hajától. Most azonban fordult a kocka: a sztár pár napja elszívott néhány szál cigarettát. A fiúk ezt nem hagyhatták szó nélkül, így Ferinek három durva próbán kellett átesnie:

Először árammal rázatták meg:

Majd egy airsoft fegyverrel lőtték fenékbe Ferit:

Utoljára pedig egy kanál fahéjat kellett megennie a sztárnak:

Freddie elárulta a jövőjét: ezt tervezi a szexi énekes http://www.life.hu/sztarok/20160727-freddie-a-jelenre-koncentral-igy-tervezi-az-eletet-a-szexi-magyar-enekes.htmlFreddie népszerűsége az utóbbi időben egyre nőtt, sőt meg is duplázódott. A fiatal fiú nem szállt el a sikertől, most pedig elárulta a jövőbeli terveit. TV + Sztárok--Vajon mi csillog Miley Cyrus gyűrűsujján? Újra eljegyezték a vadóc énekesnőt?http://www.life.hu/sztarok/20160726-miley-cyrus-melleket-villantott-igy-fest-kozelebbrol-a-sztar-szexi-foto.htmlAz énekesnőtől megszokhattuk, hogy ha meg akar mutatni valamit, azt meg is mutatja. Most a drágakövektől csillogó eljegyzési gyűrűjét tette közszemlére. TV + Sztárok--Szörnyű! Ijesztő lénnyé változott a Twin Peaks sztárja, Lara Flynn Boylehttp://www.life.hu/sztarok/20160721-lara-flynn-boyle-hollywood-legigeretesebb-szinesznoje-teljesen-megvaltozott-foto.htmlA sztárt pár nappal ezelőtt egy bevásárlóközpont előtt sikerült lencsevégre kapni. A 46 éves színésznő egykori szexi külsejéből mára semmi sem maradt. TV + SztárokOrigoHoppá! Hódi Pamela bimbóvillantásra bíztatta Tápai Szabináthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-hodi-pamela-igy-szerette-volna-felhivni-magara-a-figyelmet-bimbovillantas-tapai-szabina.htmlSzeretett volna egy képet készíteni Pamela az ellenfél csapatáról, ezért megkérte Tápai Szabinát, dobja be bájait, hogy rá figyeljenek a focisták. TV + SztárokOrigoHatalmas tartozást halmozott fel a Beverly Hills 90210 sztárjahttp://www.life.hu/sztarok/20160714-tori-spelling-hatalmas-tartozas-a-beverly-hills-90210-sztarja-260-ezer-dollar.htmlTori Spelling és férje, Dean McDermott közel 260 ezer dollárral lóg az államnak, nem először akadtak pénzügyi gondjaik. TV + Sztárok--Andy Vajna elárulta, hogy mennyit fizettek Arnold Schwarzeneggernekhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-andy-vajna-ennyi-fizetnek-egy-vilagsztarnak-arnold-schwarzenegger-osszege.htmlA hollywoodi producer elárulta, mennyit is fizetnek egy világsztárnak, ha fel szeretnék kérni őt egy filmszerepre. Igazi csúcsgázsik! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.