Ciki! Madonna képtelen elfogadni az öregedést

öregedés Madonna énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő külseje egyértelműen arról árulkodik, hogy képtelen elfogadni az öregedést, hiszen már törzsvendég lett a plasztikai sebészeten. Ezúttal azonban nem a külsejét, hanem a viselkedését "fiatalította" meg és legyünk őszinték: elég furcsa látványt nyújt egy idős, ámde idétlenül táncikáló nő.

Az 57 éves Madonna az Instagramnak köszönhetően egyelőre még egy fiatalos nőként jelenhet meg a rajongói előtt, a való életben pedig plasztikai sebészek, stylistok és sminkesek segítenek neki.

Forrás: Instagram

Ám a pop királynője legutóbb nem csak a filterekkel trükközött, hanem a gyerekes viselkedését is bevetette,

az eredmény pedig elégnevetséges lett.

Girl Gone Wild In The Masseria! ❣❣

Madonna (@madonna) által közzétett videó,

A hírességet viszont elmondása szerint nem érdeklik sem a rosszindulatú emberek sem pedig gyűlölködők. „Kinevetem a gyűlölködőket, akik arra fordítják az energiájukat, hogy megpróbálnak az előítéleteikkel és félelmeikkel korlátozni és megbélyegezni" – írta régebben az egyik Instagram fotója alá a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.