Kipattant a családi botrány! Megan Fox kisfia imád hercegnő jelmezbe bújni

kisfiú hercegnő Brian Austin Green Megan Fox
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többet veszekszik Megan Fox és férje Brian Austin Green. A viták tárgya pedig nem más, mint a közös fiuk, Noah, aki csakis női ruhákban érzi jól magát, helyesbítünk: csakis hercegnő jelmezekben.

"Otthon a négy fal között nincsenek szabályok, Noah azt vesz fel, amit csak szeretne, és amiben jól érzi magát. De amikor az utcán is királylánynak öltözve tipeg, az kikészíti az apját. Brian imádja a fiát, mindennél fontosabb neki a boldogsága, de férfiként bántja őt, hogy Noah kislányként sétál vele" - mondta a család egyik ismerőse, aki szerint már mindennapossá váltak a viták Megan Fox és a Beverly Hills 90210 sztárja, Brian Austin Green között.

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Rmla

Egy szakértő szerint a férfiaknak sokal nehezebb feldolgozniuk és elfogadniuk, hogy a fiuk nem focimezben szaladgál, hanem kislányos ruhát vesz magára. Briannek meg kellene értetnie a gyerekével, hogy csak otthon viselheti - számolt be a Story Magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.