Kifakadt Bodrogi Gyula: Ki akarnak fosztani!

ügyvéd devizahitelesek Bodrogi Gyula per Voith Ági
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem boldogulnak a hitelük visszafizetésével, Bodrogi Gyula és Voith Ági ezért ügyvédhez fordult. Végső elkeseredésükben jutottak erre a döntésre.

Nem egyedül vannak, sokan nem tudják fizetni a korábban felvett hitelük megemelkedett törlesztőrészleteit. Bodrogi Gyula szerint ez az egész egy hatalmas csalás, ezért is fordul ügyvédhez, hiszen az is kérdéses, hogy még életében kikerül-e a hitelcsapdából.

Forrás: MTI

"Felvettem én is a hitelt, nem éppen kedvező kamattal forintban törlesztek. Ki akarnak fosztani!" - fakadt ki a nemzet színésze a Best magazinnak. Bodrogi Gyula úgy döntött, nem törleszt tovább, hisz szerinte tartozása egyre csak nő. Hasonlóan járt Voith Ági is, aki azt fontolgatja, kiadja lakását, hogy törleszteni tudja a részleteket. Ügyvédjük, dr. Bihari Krisztina szerint csak a peres út marad. Mint mondta, az egyik színész szerződéséhez sem készítettek kockázatfeltáró nyilatkozatot, így a szerződésük nem lehet érvényes.

Tóth Vera: „Tudni kell, kivel mit, mikor és hol osztunk meg"http://www.life.hu/sztarok/20160727-toth-vera-enekesnovel-beszelgettunk-balatoni-eleterzesrol-nyaralasrol-es-arrol-hogy-kinek-szokta.htmlAz énekesnővel hamisítatlan nyári interjút készítettünk balatoni életérzésről, nyári programokról, és azt is elárulta, kivel osztja meg a gondjait. TV + SztárokOrigoCzippán Anett esküvőre készül? Meglepő kijelentés a sztártól http://www.life.hu/sztarok/20160729-czippan-anett-eskuvojet-is-a-termeszetben-szeretne-majd-tartani-csodas-lagzi.htmlA Mokka és a FEM3Café műsorvezetője, Czippán Anett sokszor érzékenyül el élő adásban, bizonyos témák pedig mélyen megérintik. Ilyen például, ha az esküvő kerül szóba. TV + Sztárok--Korda Gyurit és Balázs Klárit dublőrök helyettesítikhttp://www.life.hu/sztarok/20160729-korda-gyuri-es-balazs-klari-szerepelnek-filmben-dublorok-helyettesitik.htmlVajna Timi is szerepet kapott Csupó Gábor rendező filmjében, a Pappa Piában, amit Magyarországon forgatnak. Rajta kívül nagyon úgy tűnik, hogy Korda Gyuri és Balázs Klári is színesíteni fogja a produkciót, igaz, olykor a dublőrök lesznek láthatóak helyettük. TV + Sztárok--Heidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-a-szepseg-es-szerelme-egy-kozos-keppel-rukkolt-elo.htmlA topmodell több mint egy éve van együtt az immáron 30 éves pasijával, Vito Schnabellel, és még mindig lángol közöttük a szerelem. Heidi csütörtökön egy bájos fotóval köszöntötte szülinapos kedvesét. TV + SztárokOrigoHűha! Ide megy nyaralni Kulcsár Edina és párjahttp://www.life.hu/sztarok/20160728-kulcsar-edina-es-parja-floridaba-utaznak-ahol-kettesben-toltenek-el-par-napot.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté egy sajtótájékoztatón kapta mikrofonvégre a dögös modellt és kedvesét, akik elmesélték, hova is mennek nyaralni az idén. A pár hozzátette, hogy rendkívül jó a kapcsolatuk, sőt a munkában is egymásra találtak. TV + Sztárok--Pedofil botrány: Barátja kiállt Michael Jacksonérthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-baratja-kiallt-michael-jacksonert.htmlTalán még emlékeztek rá, hogy Michael Jacksont pedofíliával vádolták, sőt, FBI-akták szerint az énekes 25 millió dollárt fizetett azoknak a családoknak, akiknek gyermekeit megrontotta. Nemrég pedig Michael Jackson egykori orvosa állt elő, és súlyos dolgokat állított az énekesről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.