Dopeman: "Fizetek Hajdúéknak, csak béküljenek ki!"

Hajdú Sarka Kata Dopeman
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pityinger László, alias Dopeman sem hagyta szó nélkül a napokban kirobbant hírt, miszerint Sarka Kata elköltözött férjétől, ugyanis válságban a házasságuk. A rapper most pár tanácsot, sőt egy kisebb pénzösszeget is felajánlott Hajdúéknak, ha ellátogatnak békítőshow-jába.

A napokban felröppent a hír, miszerint Sarka Kata és Hajdú Péter házassága válságban van, és bár a pár próbálja megmenteni a kapcsolatukat, egyelőre még nem állt helyre a béke. Dopeman ezt látva pedig nem tudta megállni, és egy Youtube-videóban

felajánlotta segítségét a házaspárnak.

Hajdú Péter és Sarka Kata Forrás: Facebook/Hajdú Péter

A rapper tanácsokat és egy kisebb pénzösszeget, fejenként kétezer-ötszáz forintot - is adna Hajdúéknak, már ha beülnek egy párterápiára a DopemanTV stúdiójába.

Hajdú-Sarka emlékoldalt hoztak létre a rajongók

"Azt hiszem egy egész országnak nehéz most. Azért jött létre ez az oldal, hogy együtt tegyük könnyebbé Péter és Kata válságos időszakát" -olvasható a Facebook csoport bemutatkozójában. A teljes cikket itt elolvashatod!

Emlékeztek még a Bestiákra? Így néznek ki most a magyar lánycsapat tagjaihttp://www.life.hu/sztarok/20160729-igy-neznek-ki-most-a-magyar-lanycsapat-tagjai.htmlA kilencvenes évek legendás magyar lánycsapata, a Bestiák tagjai rengeteg változáson mentek keresztül az utóbbi években. Mutatjuk! TV + SztárokOrigoNicole Scherzinger egy falatnyi bikiniben feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160729-a-vilaghiru-enekesno-nicole-scherzinger-egy-falatnyi-bikiniben-vett-le-a-labunkrol.htmlAz egykori Pussycat Doll ismét egy szexi képpel örvendeztetett meg minket. Az biztos, hogy ennél az aprócska kis fürdőruhánál nem létezik kisebb. TV + SztárokOrigoHeidi Klum boldogságban úszik, míg mi az esőbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160728-a-szepseg-es-szerelme-egy-kozos-keppel-rukkolt-elo.htmlA topmodell több mint egy éve van együtt az immáron 30 éves pasijával, Vito Schnabellel, és még mindig lángol közöttük a szerelem. Heidi csütörtökön egy bájos fotóval köszöntötte szülinapos kedvesét. TV + SztárokOrigoCiki! Madonna képtelen elfogadni az öregedésthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-madonna-nem-hajlando-megoregedni.htmlAz énekesnő külseje egyértelműen arról árulkodik, hogy képtelen elfogadni az öregedést, hiszen már törzsvendég lett a plasztikai sebészeten. Ezúttal azonban nem a külsejét, hanem a viselkedését "fiatalította" meg és legyünk őszinték: elég furcsa látványt nyújt egy idős, ámde idétlenül táncikáló nő. TV + Sztárok--"Vissza akarom kapni az édesapámat" - Nyertes Zsuzsa összeomlotthttp://www.life.hu/sztarok/20160728-nyertes-zsuzsa-kiakadt.htmlNehéz időszakon megy keresztül Nyertes Zsuzsa: a színésznő nehezen tudja elfogadni, hogy eddig életerős édesapja már csak árnyéka önmagának, ráadásul édesanyjáért is nagyon aggódik. TV + Sztárok--Bódi Sylvit lekapcsolták a vámosokhttp://www.life.hu/sztarok/20160725-body-sylvit-egy-bilincs-miatt-lekapcsoltak-a-vamosok.htmlA modell óriási izgalmak közepette érkezett meg a Maldív-szigetekre. Erről az Instagram-oldalán számolt be. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.