Hosszú Katinka remekül érzi magát az olimpiai faluban

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka -
úszás Hosszú Katinka olimpia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szivárgó csövek, kiálló vezetékek és bűz: nem is olyan rég ez fogadta a még teljesen meg sem nyitott olimpiai faluba látogatókat. Hosszú Katinka csütörtök reggel indult el az első magyar sportolói küldöttséggel, azonban a körülmények ellenére láthatóan jól érzi magát.

Mint arról beszámoltunk, lakhatatlannak tartják az ausztrálok az olimpiai falut, ezért be sem költöztek a komplexumba. Kiálló vezetékekről, szivárgó csövekről, eldugult vécéről és rossz világításról beszélt az Ausztrál Olimpiai Bizottság szóvivője a Sidney Morning Heraldban.

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

Bár a szállás nem valami fényes, hiszen a korán érkezett küldöttség tagjai is felfedeztek pár az olimpiai faluval kapcsolatban, mégis Katinka közösségi oldalára feltöltött videójából alapján úgy tűnik, hogy élvezi az ottlétet.

Loving the Olympic village! #rioolympicvillage #roadtorio #ironnation #IronLady

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett videó,

Kiss Ramóna durván nekiment Nyári Diánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-igy-tepte-meg-kiss-ramona-nyari-diat.htmlReméltük, hogy Kiss Ramóna és Nyári Dia egy csúnya nézéssel lerendezik a nézeteltérést, de nem így lett. Ramóna ugyanis nekirontott Diának, aki bár próbálta, de nem sikerült tökéletesen kezelnie a helyzetet. TV + Sztárok--Mintha körzővel rajzolták volna -Tolvai Reni kerek popsit villantotthttp://www.life.hu/sztarok/20160729-tolvai-reni-kepenel-ma-mar-aligha-lesz-szexibb.htmlAz énekesnőt vakáció közben kapták lencsevégre, a férfiak legnagyobb örömére. TV + Sztárok--Nicole Scherzinger egy falatnyi bikiniben feszíthttp://www.life.hu/sztarok/20160729-a-vilaghiru-enekesno-nicole-scherzinger-egy-falatnyi-bikiniben-vett-le-a-labunkrol.htmlAz egykori Pussycat Doll ismét egy szexi képpel örvendeztetett meg minket. Az biztos, hogy ennél az aprócska kis fürdőruhánál nem létezik kisebb. TV + SztárokOrigoPippa Middleton most aztán tényleg nyeregben érezheti magáthttp://www.life.hu/sztarok/20160726-pippa-middleton-most-aztan-tenyleg-nyeregben-erzi-magat.htmlHamarosan férjhez megy Katalin hercegné húga, Pippa Middleton, aki a frigynek hála jegyet vált a földi paradicsomba: dúskálhat majd az anyai javakban, ugyanakkor Katalinnal ellentétben megteheti, hogy biciklire pattan London belvásorsában, testőrök és villódzó vakuk nélkül. TV + Sztárok--"Sarka Kata most válságban van a társával"http://www.life.hu/sztarok/20160726-sarka-kata-nehez-idoszakon-megy-keresztul.htmlA Life.hu rappere most sem hagy titeket a legfrissebb sztárhírek nélkül. Ne maradjatok le! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSebestyén Balázs bátor döntést hozott: a puccskísérlet másnapján elutazott Törökországbahttp://www.life.hu/sztarok/20160726-sebestyen-balazs-bator-dontest-hozott-es-elutazott-torokorszagba.htmlSebestyén Balázs néhány órával a katonai puccs kitörését követően repült Törökországba feleségével és két kisfiával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.