Hűha! Andy Vajna telefonjától leesett az állunk: fotó a készülékről!

fotó Andy Vajna telefon születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi kormánybiztos férjének még kamera sincs a telefonján. A csinos feleség egy hatalmas bulival lepte meg a kedvesét. 

Andy Vajna csinos felesége egy nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő a férje születésnapjára. A rajongók még egy videót is kaptak az ajándékról, melyet ide kattinva meg is nézhetsz. A 72 éves producer Jamie Oliver budapesti éttermében ünneplete a nagy napot, ahol a mediterrán vacsora mellett két hatalmas tortát is elfogyasztottak. A szülinapi fotókon egy sokkal érdekesebb tárgy is feltűnik: Andy régi telefonja, melyet hosszú évek óta nem láthattunk a piacon. Nem semmi!

Forrás: Facebook/Vajna Tímea
Hosszú Katinka: „Csupán egyetlen dolog miatt izgulok majd Rióban”http://www.life.hu/sztarok/20160801-hosszu-katinka-uszono-iron-lady-interju-a-rioi-olimpia-elott-es-jelentkezes-az-olimpiai-falubol.htmlA világhírű úszóbajnok már várja, hogy megmérettesse magát az olimpián, és aranyérmekkel szerezzen örömöt a magyar rajongóknak. Katinka az utolsó sajtótájékoztatóján elárulta, mi az, ami miatt egy kicsit izgul. TV + Sztárok--Tücsi dögös fürdőrucis képpel köszöntötte a nyár utolsó hónapjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160801-tucsi-musorvezeto-nagyon-dogos-bikiniben-tihanyban.htmlA műsorvezető szerencsére augusztusra sem unta meg a bikinis fotók posztolását. TV + SztárokOrigoÍgy mulatnak Rióban a magyar sportolók: less be a kulisszák mögé! http://www.life.hu/sztarok/20160801-a-magyar-sportolok-mar-posztolnak-riobol-igy-erzik-magukat-a-magyar-sportolok.htmlRióból posztolgatnak a napokban elutazó magyar sportolók. Persze a legjobbakat mi is összeszedtük, így most te is megnézheted, hol is készülnek a versenyekre hazánk legjobbjai. TV + SztárokOrigoMicsoda luxus! Méregdrága ajándékkal lepte meg kedvesét Vajna Tímea http://www.life.hu/sztarok/20160801-vajna-timea-ajandeka-ezzel-lepte-meg-a-ferjet-a-szuletesnapja-alkalmabol.htmlAndy Vajna csinos felesége egy nem mindennapi meglepetéssel rukkolt elő a férje születésnapjára. A rajongók még egy videót is kaptak az ajándékról. TV + SztárokOrigoDemi Moore újra szerelmes! Ő a színésznő hercegehttp://www.life.hu/sztarok/20160731-demi-moore-ujra-szerelmes-andras-yorki-herceg-az-udvarloja.htmlElképzelhető, hogy Demi Moore is beházasodik a királyi családba. András yorki herceg állítólag olyan szerelmes a színésznőbe, mint a nagyágyú. Demi pedig viszonozni látszik a férfi érzéseit.TV + SztárokOrigoValósággá vált Endrei Judit legnagyobb álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160729-endrei-judit-legnagyobb-alma-valt-valora-eljutott-peruba.htmlMég egy általános iskolai földrajzórán kezdett el ábrándozni Endrei Judit azokról a csodálatos helyekről, amiket a tankönyvben látott. Évtizedeken át álmodozni sem mert arról, hogy eljut egyszer arra a csodálatos helyre, az inkák szent városába, de nemrég sikerült! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.