Michael Schumacher fia volt a Német Nagydíj hétvégéjének sztárja

Forrás: Instagram/Mick Schumacher -
Mercedes nagydíj német Michael Schumacher Mick Schumacher Ferrari
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mick Schumacher, aki maga is az autóversenyzést választotta hétvégén tiszteletét tette a Mercedes istállójában, de a Ferrarihoz is ellátogatott!

A hétszeres világbajnok, Michael Schumacher fia volt a Német Nagydíj sztárja. A 17 éves Mick apja két legutóbbi csapatánál tette tiszteletét, onnan követte végig a futamot. Michael fia szintén autóversenyző a Formula-4-ben, nem is akármilyen eredményeket produkál.

Forrás: Instagram/Mick Schumacher

Mick menedzsere, Sabine Kehm társaságában izgulta végig a versenyt, a Ferrari és a Mercedes istállójába is ellátogatott. A hétvége előtt pedig az apja tiszteletére rendezett focimeccsen is részt vett, ahol még gólt is rúgott - írja a Daily Mail.

Forrás: Instagram/Mick Schumacher

A rajongók minden bizonnyal nagyon örültek annak, hogy ilyen aktívan szerepel a nyilvánosság előtt, apja állapotáról ugyanis nagyon kevés információt szolgáltatnak. Legutóbb a menedzsere beszélt az állapotáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.