színésznő Gyebnár Csekka Barátok közt sztriptíz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyebnár Csekka gátlásos embernek vallja magát, mégis egy olyan jelenetet tart a kedvencének, melyben rúdtáncosként kellett szerepelnie. 

A színésznő lassan nyolc éve szerepel hazánk egyik legismertebb sorozatában. A Barátok Közt Gizije az Epizód magazinnak elmondta, hogy amennyiben úgy alakul, egy kis szülési szabadság miatt nem bánkódna, sőt még akár terhesen is forgatna. A sztár a lap kérdésére hozzátette, hogy az eddigi karrierje alatt egy jelenet volt, ami igazán testhezállónak bizonyult.

Forrás: RTLKLUB

"Talán a rúdtáncos. Mikor egy szál fehérneműben, egy krómrúdon kellett tekeregnem. Az egyszerre volt vicces és nagyon nehéz is, de mindemellett kimondottan élveztem. Elküldtek egy kéthetes tanfolyamra, ahol egy kicsit a gátlásaimat is levetkőztem és pár dolgot elsajátítottam, de persze messze nem tanultam meg profin rúdtáncolni. Tudom, hogy egy színésznek nem lenne szabad szemérmesnek lennie, de én nagyon az vagyok. Ha csak tehetem a színpadon is kerülöm a vetkőzős jeleneteket, mert feszélyezve érzem magam. Szerencsére a sorozatban nem is tennének ki minket ilyennek az írók, ugyanis maga a koncepció is sokkal konzervatívabb."

Érdekel a szex a moziban is? A következő hónapokban ezek közül válogathatsz!http://www.life.hu/intim/20160801-szex-receptre-es-bridget-jones-babat-var-szextemaju-filmek-2016-masodik-felere.htmlHa szeretsz bizseregni a mozik nézőterén ülve, és nem csak a túltekert légkonditól, akkor jó hírünk van: az év hátralévő részében szinte minden hónapban bemutatnak olyan filmeket, amelyekben a szex témája hangsúlyosan megjelenik, persze nagyon különböző módokon. Íme a legígéretesebbnek tűnő alkotások! Intim--Igazi szexistennők! Így néznek ki meztelenül a női rögbisek http://www.life.hu/intim/20160803-szexi-fotok-meztelenul-pozoltak-a-noi-rogbisek-egy-kampany-kedveert-fotok.htmlA sport kedvelőinek nem is indulhatott volna jobban a szezon, mint ezzel a fotósorozattal. Az Oxford University női rögbicsapata (OUWRFC) férfi társaikhoz hasonlóan elkészítették saját naptárukat, melyben meztelenül álltak kamerák elé. Intim--A Glee sztárja, Lea Michelle egy szál semmire cserélte a gátlásaithttp://www.life.hu/intim/20160801-a-glee-sztarja-lea-michelle-meztelensegre-cserelte-a-gatlasait.htmlA Glee - Sztárok leszünk! népszerű színésznője, Lea Michele megmutatta szexi alakját. IntimOrigoÍgy kényeztesd a vaginádat - Sztárok fecsegték ki titkaikathttp://www.life.hu/intim/20160731-sztarok-beszeltek-arrol-hogyan-kenyeztetik-a-vaginajukat-olivia-wilde-cameron-diaz-jennifer-love.htmlÖt színésznő őszintén mesélt arról, hogyan kényezteti a punciját. És bármilyen meglepő, most nem a maszturbálásról lesz szó. A női nemi szerv is vágyhat többre! IntimOrigoEgy szeretői viszony kialakulásához két ember kell – Vagy inkább három?http://www.life.hu/intim/20160727-mgcsalas-es-hutlenseg-avagy-ezert-fekszik-le-a-masik-no-a-ferjeddel.htmlHa voltál valaha elszenvedője megcsalásnak, akkor biztosan te is elképzelted már ezerszer, ki lehet az a bizonyos harmadik. Egy utolsó, sunyi és aljas némber, egy kalandvágyó céda és egy erkölcsi nulla, aki lelkiismeret-furdalás nélkül bújik ágyba azokkal a férfiakkal, akik kapcsolatban élnek. Intim--Lindsay Lohan édesapja nagyon aggódik a lányáérthttp://www.life.hu/intim/20160728-lindsay-lohan-es-igor-tarabaszov-kapcsolata-valsagban-lindsay-edesapja-aggodik-lanyaert.htmlAz már biztos, hogy Lindsay Lohan és milliárdos vőlegénye között nincs minden rendben. Legutóbb a rendőrök rúgták rájuk az ajtót a szomszédok bejelentése nyomán, mivel állítólag Lindsay egész éjjel sikoltozott. Az édesapja is aggódik lányáért. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.