Aurélio világgá ment- bejárta Európát

Forrás: Facebook/VV Aurelio -
Colosseum utazás Való Világ VV Aurelio Európa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annyira szerencsés helyzetben van Aurélio, hogy keresztül-kasul bejárhatja Európát. Ugyan nem szórakozásból teszi, a legújabb, hamarosan induló Való Világról tájékoztatja az embereket.

Hamarosan indult az új Való Világ, amely az eddigiektől eltérően a Big Brother alapjain nyugszik. E kettő összefonódásából a nézők egy egészen új formátumot kapnak, amelyben szerepet kap Aurélio is: a VV kísérőműsorát fogja vezetni, addig pedig Európa országainak fővárosában népszerűsíti a produkciót.

Forrás: Facebook/VV Aurelio

"Kicsit bejárom Európát annak örömére, hogy megint én vezetem majd a VV kísérőműsorát. Berlinben jól működött a hírek terítése" - mondta Aurélio, akinek Róma nyújtotta a legnagyobb élményt. "Már többször jártam az országban, de Rómában még soha.

A Colosseum akkora élmény volt, mintha tíz nemi aktuson estem volna át.

Imádom az olaszokat, ők is imádnak engem. El is határoztam, ha hazamegyek, beiratkozom egy olasz tanfolyamra, és a tudásomat a műsorban is megcsillogtatom" - mesélte Aurélio a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.