Hódi Pamela rablás áldozata lett - Végre előkerült a táskája

Hódi Pamela táska Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a közösségi oldalán köszönte meg, hogy elkapták azt a tettest, aki hetekkel ezelőtt ellopta kedvese táskáját. 

"A III. Kerületi rendőrség gyors és hatékony munkájának köszönhetően elkapták azt a tettest aki Pamela autóját feltörte, majd eltulajdonította táskáját. A rendőrségnek köszönhetően visszakapta sértetlenül az elkövetőnél megtalált tárgyait" - írta Berki Krisztián szerda délután a Facebook oldalára. A celeb emellett mindenkinek megköszönte a segítséget, és megjegyezte, hogy

Pamela nagyon boldog, hogy visszakapta a számára fontos tárgyakat.

Forrás: Facebook

Mint arról beszámoltunk, pár hete Hódi Pamela táskáját ellopták az autójából, Berki Krisztián a közösségi oldalán félmillió forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. Pamela kocsiját Budapesten törték fel, a macsó pedig nem az ellopott pénz miatt aggódott, hanem szerette volna, ha Pamela iratait átadja a megtaláló.

Súlyos bűncselekmény áldozata lett több sztár

Debreczeni Zitától a motorját, Hódi Pamelától a táskáját, Norbitól mobiltelefont loptak el, de nem ők az egyetlenek, akik rablás áldozatai lettek. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.