Ada elárulta a kínos csend ellenszerét

Forrás: Galos Mihaly Samu/abrakadabrafoto.com -
csend VIVA randi Ada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy első randinak számos buktatója lehet, például a kínos csend. A szorult helyzeten érdeklődéssel, kérdésekkel könnyen át lehet lendülni, ám nem szabad átesni a ló túloldalára. Évi azért fordult a Második Randi csapatához, hogy segítsenek neki a fölösleges csacsogás helyett a kiszemelt fiúra koncentrálni. Ebben Iszak Eszti mellett Ada segített neki.

A VIVA hétről hétre olyan fiataloknak segít, akik nem tudnak egyről a kettőre lépni, azaz az első randiból rendszerint nem lesz második. Évi például hiába egy életvidám, talpraesett, cserfes lány, gyakran túl sokat beszél magáról ahelyett, hogy a partnerére koncentrálna – ezzel pedig elijeszti a fiúkat. Saját bevallása szerint azért viselkedik így, mert kínosnak érzi a rettegett csendet, ami bizony olykor az üvöltésénél is „hangosabb".

Forrás: Galos Mihaly Samu/abrakadabrafoto.com

A lány félelmeinek oldására Iszak Eszti Adát hívta segítségül, aki szerint akkor van valaki jó helyen és a megfelelő emberrel, ha a csendet nem érzi kínosnak.

„Az jó, ha valaki tud kommunikálni és magától beszélni,

nem harapófogóval kell kiszedni belőle a válaszokat. Amennyiben a másik fél csendes, fontos, hogy igyekezzünk neki kérdéseket feltenni" – tanácsolta a Második Randi civil szereplőjének Ada, aki szerint olyan témákat is érdemes érinteni, amelyek a fiút is érdekelhetik. A lelkizés mellett Ada fizikailag is próbálta lekötni Évi fölösleges energiáit, ezért egy kalandparkba vitte, hogy az esti randiján kizárólag a partnerére tudjon koncentrálni.

Forrás: Sessionphoto.Hu

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.