Bíró Ica: "Nem pazarlok időt az egyéjszakás kalandokra!"

párkapcsolat hitel fitness Bíró Ica Metal Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Metal Lady már évek óta küzd a devizahitelével, és úgy érzi, addig nem is tud beengedni egy férfit az életébe, amíg anyagi helyzete nem rendeződik.

Nehéz időszakon megy keresztül Bíró Ica, aki már régóta küzd hitelének törlesztésével, hiszen a svájcifrankalapú tartozása az egekbe szökött, ami kilátástalan helyzetbe sodorta, ám Ica ennek ellenére is

pozitívan tekint a jövőre.

Forrás: www.biroica.hu

"A problémás időszakok arra valók, hogy láttasság kik a valódi emberek és kik a fénybogarak körülöttem. Lettek új barátaim, és néha randizom is, de összességében hárítom a kapcsolat témát; majd amikor vége lesz a hitel körüli küzdelmeknek - mert vége lesz -, akkor felszabadult lélekkel kezdődhet a nagy Ő-vel való találkozás. Mindennek megvan a maga ideje, addig sem fordítok energiát és nem pazarlok időt az egyéjszakás kalandokra!" - mesélte Ica a hot! Magazinnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.