Hujber Ferenc: "Bujkálok az emberek elől"

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc betegség színész magánélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár mostanában nem szívesen megy nagyobb rendezvényekre, hiszen állítása szerint többen is megszólták néhány viselkedése miatt. 

Egy hónappal ezelőtt még arról cikkeztek a magazinok, hogy Hujber Ferenc kórházba került. A hírek szerint éjjel lett rosszul, így azonnal orvosi kezelésre szorult. A színész a Life.hu-nak akkor azt nyilatkozta, hogy teljesen jól van és nem érti az ilyen híreket. Az édesapa ma már kerüli a nyilvánosságot, hiszen elmondása szerint mindig csak gondja volt a különböző nagyobb rendezvényekből - írja a Story Magazin.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

..."pár éve egy fesztiválon megálltam egy sátor előtt, ahonnan dőlt a füves cigi füstje, egy arra járó társaságtól azonnal megkaptam, hogy füvezek. Ezért nem járok évek óta fesztiválokra, és a premierekről vagy a fellépésekről is azonnal hazasietek a feleségemhez és a gyerekeimhez. Engem már senki sem lát az éjszakában. Gyakorlatilag bujkálok. Csak egyvalami miatt nem bánom továbbra sem az egészet. Nálam nincsenek csontvázak a szekrényben. Így nem vagyok zsarolható" - nyilatkozta a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.