Liptai Claudia óriási fordulattal búcsúzik a Jóban Rosszbantól

Forrás: TV2 -
Jóban Rosszban Liptai Claudia lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő a második gyermekével várandós, így hamarosan búcsút kell mondani a TV2 kultikus sorozatának, a Jóban Rosszbannak. Liptai Claudia egy ijesztő, de izgalmas szálat indított el a sorozatban: meglőtték őt.

Nagy volt az ijedtség a Jóban Rosszban rajongók között, ugyanis Liptai Claudia karakterét lelőtték a sorozatban. Sanyi Támadta meg őt, de csodával határos módon a Liptai Claudia által megformált karakter, vagyis Alexa túlélte a balesetet.

Forrás: TV2

Kórházi ágyon fekve láthatjuk őt a sorozatban, pocakját viszont sikerült elrejteniük, pedig már egyre nagyobb. Liptai Claudia második gyermekét várja, terhességének hírét élő adásban erősítette meg még áprilisban. Azóta nagyon büszkén mutogatja terhespocakját, és már a színpadtól is elbúcsúzott, hogy magára és születendő gyermekére koncentrálhasson.

Hujber Ferenc: "Bujkálok az emberek elől"http://www.life.hu/sztarok/20160804-hujber-ferenc-oszinten-vallott-a-maganeleterol-mar-bujkal-az-emberek-elol.htmlA sztár mostanában nem szívesen megy nagyobb rendezvényekre, hiszen állítása szerint többen is megszólták néhány viselkedése miatt. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huKulcsár Edina pályát vált?http://www.life.hu/sztarok/20160804-kulcsar-edinanak-sajat-szama-szuletett-az-edes-eletben-enekelte-fel-a-studioban.htmlA Nagy duett című műsorban nem is egyszer láthattuk a színpadon Kulcsár Edinát, aki igen nagy meglepetést okozott hangjával. Elérkezett a pillanat azonban, hogy kamatoztassa tehetségét! TV + SztárokOrigoVégtelenül szomorú Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kim-kardashiannak-tonkrement-a-kedvenc-telefonja.htmlKim Kardashiannak megvalósult az egyik legrosszabb rémálma... TV + Sztárok--Mi történt a világsztárral?- Felismerhetetlen lett Brooke Shieldshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-teljesen-megvaltozott-a-vilagsztar-arca-nem-ismertuk-fel-brooke-shields-arcat.htmlA Kék Laguna egykori gyönyörű sztárja ma már csak árnyéka önmagának? A mindig csinos Brooke Shields most egy igen furcsa képet posztolt magáról, amin fel sem lehet ismerni TV + Sztárok--Már nincs hiányérzetünk: Taylor Swift visszatért!http://www.life.hu/sztarok/20160804-taylor-swift-a-kanye-west-botranya-utan-visszatert-a-kozossegi-madiaba.htmlNapokig csak a Kanye West-Taylor Swift botrányról szólt minden, akkor az énekesnő pár napra el is tűnt az internetről. Ennek azonban most vége! TV + Sztárok--Ada elárulta a kínos csend ellenszeréthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-ada-a-viva-masodik-randi-cimu-adasaban-segit-a-kinos-csend-elkeruleseben.htmlEgy első randinak számos buktatója lehet, például a kínos csend. A szorult helyzeten érdeklődéssel, kérdésekkel könnyen át lehet lendülni, ám nem szabad átesni a ló túloldalára. Évi azért fordult a Második Randi csapatához, hogy segítsenek neki a fölösleges csacsogás helyett a kiszemelt fiúra koncentrálni. Ebben Iszak Eszti mellett Ada segített neki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.