Börtönbe kerülhet Berki Krisztián: 3 évet is kaphat!

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
autópálya száguldozás börtön Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 celebje büszkén mutogatta, mennyivel is száguldozik autójával a magyar utakon. 255-tel is ment a híresség az M7-esen, amiért akár 3 évre is börtönbe kerülhet, ugyanis tette miatt feljelentették!

Közúti veszélyeztetés bűntettének gyanújával jelentette fel Tényi István a gyorshajtó celebet. Berki Krisztián néhány nappal ezelőtt osztotta meg Instagram-oldalán, mennyivel is száguldozott az éjszaka közepén. Az M7-esen 255-tel is ment, miközben ráadásul végig kamerázott.

Az autópályán egyébként 130 km/h a megengedett sebességhatár, Berki ennek majdnem kétszeresével is hajtott. A Népszabadságnak nyilatkozó szakértő szerint már önmagában az is épp elég nagy baj, hogy vezetés közben telefonnal felvételt készített, de természetesen ennél sokkal nehezebb lesz megmagyarázni a sebességet! Akár 3 év börtönt is kaphat a botrányhős celeb ezért a tettéért, a nem elhanyagolható összegű pénzbüntetés mellett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.