Aleska Diamond születésnap Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat...

... az ünnepelt és a vendégsereg szemmel láthatóan igen jól érezte magát. Sütés-főzés, evés-ivás: volt minden, mi szem-szájnak ingere.

Születésnapom-pom-pom... :))) #28lettem

A photo posted by Sáfrány Emese aka Aleska (@aleska_safrany_emese) on

Nézz be Sáfrány Emese, alias Aleska hangulatos luxusotthonába!

Káprázatos panoráma és zöld környezet – itt él Aleska Diamond, aki a Life.hu-nak néhány kulisszatitkot is elárult a párjával közösen bérelt lakásról.

Így ölelte egymást az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-igy-olelte-egymast-az-ozora-fesztivalon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-lany-furdoruhas-videot-is.htmlEgyütt bulizott az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoÚjra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Hajdú Péter: "Hullámvölgybe jutott az életem"http://www.life.hu/sztarok/20160804-hajdu-peter-showtime-cimu-musora-megszunik-hullamvolgyben-az-elete.htmlAhogy már írtunk róla, teljesen kiszorulhat a TV2-ből Hajdú Péter. A Showtime-nak, több mint valószínű, nem lesz folytatása, de lehet, hogy az Aktív című műsort sem Hajdú cége gyártja majd januártól. A TV2 hivatalosan nem erősítette meg ezeket az információkat, ám Hajdú Péter megszólalt az ügyben. TV + SztárokOrigoSzínjáték csupán az X-Faktor válogatója? - Összeesküvés-elméletek az RTL tehetségkutatójárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160801-osszeeskuves-elmeletek-az-rtl-tehetsegkutatojarol-az-x-faktorrol.htmlEgy amatőr énekes szerint az RTL Klub máris szerződött valakivel az élő show-kra, pedig még csak a válogatók folynak. A csatorna reagált. TV + SztárokOrigoIsmét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.