Kiss Ramóna diszkrét bikinis fotója azért nagyon dögösre sikerült

Forrás: Instagram/kissramona -
Barátok közt bikini Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt szexi színésznője nem szégyenlős: szívesen mutat meg magáról bikinis képeket. A minap is így tett, rajongói legnagyobb örömére. 

Ramóna idén nem először jár a Balatonnál: egy hónapja már megmutatta végtelen hosszú combjait a képmegosztó oldalán. A színésznő ezúttal egy matracon pihente ki a vitorlázás fáradalmait -gondoljuk mi, hiszen a képen egy deszka is látható. Ramóna alakja mindenesetre még mindig szuper, pedig nyáron aztán könnyű beleesni az esti grillezések és a lángos, palacsinta és társai csábításába.

Forrás: Instagram/kissramona

A Barátok közt szépsége a napokban egy merészebb dolgot is tett, mint a Balatonnál való sportolás: tandemugráson vett részt édesapjávan, amiről itt mutattunk is képet.

Kínos! Adele nem tudta használni hitelkártyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-adele-enekesno-bankkartyajat-elutasitotta-egy-aruhaz.htmlAz énekesnő nemrég mesélt a számára sokkoló esetről. Vannak helyzetek, amik még a legnagyobb világsztárokat sem kerülik el. TV + Sztárok--Kiss Ramóna: „Ha a gyerekeim sírnak, én is velük pityergek"http://www.life.hu/sztarok/20160805-kiss-ramona-toth-vera-trap-kapitany-lesznek-az-rtl-klub-kicsi-oriasok-csapatkapitanyai.htmlA Kicsi óriások vadonatúj tehetségkutató műsor csapatkapitányait, Tóth Verát, Trap kapitányt és Kiss Ramónát faggattuk szigorról, meghatódásról és a gyerekekhez fűződő viszonyukról. TV + Sztárok--Ismét csúnyán megalázta Sebestyén Balázs Ördög Nórithttp://www.life.hu/sztarok/20160806-sebestyen-balazs-ordog-norit-alazta.htmlAzt nem tudni, hogy Sebestyén Balázs miért pikkel Ördög Nórára, de tény, minden alkalmat megragad, hogy beszóljon egykori kolléganőjének. Tavaly A Kocka kapcsán nyilatkozott Nóriról, korábban pedig azt fejtegette, hogy morális árulásnak tartja, ahogy Ördög az RTL Klubtól a TV2-höz igazolt. Nos, Balázs ezúttal sem tett lakatot a szájára. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigoÍgy állítana örök emléket Céline Dion elhunyt férjénekhttp://www.life.hu/sztarok/20160805-elhunyt-ferje-emlekere-keszittetne-tetovalast-a-vilaghiru-enekesno-celine-dion.htmlAz énekesnőt tragédiák sora érte, meghalt a férje, majd a bátyja is, ám úgy tűnik ma már jobban van. Állítja: egy tetoválás talán könnyíthet a lelkén. TV + Sztárok--Puzsér Róbert újból beszólt Hajdúnak: csípős megjegyzések a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20160805-puzser-robert-csunyan-beszolt-hajdu-peternek-nem-bir-magaval-a-kritikus.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig Hajdú Péter válásáról posztol az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.