Lángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotója

Gianni Annoni szerelem Debreczeni Zita nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Debreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg  nemrégiben feltört közösségi oldalán

Debreczeni Zita és Gianni Annoni tavaly tavasszal tették hivatalossá kapcsolatukat. Azóta folyamatosan szemmel követhetjük szebbnél-szebb pillanataikat. A pár sok időt tölt Olaszországban, szemmel láthatóan Zitát is elragadta az olasz életérzés és örömmel tart párjával annak hazájába.

A következő kép is egy olaszországi nyaralás alkalmával készült néhány napja. A pár festői környezetben, kéz a kézben áll a hűsítő habokban. Bár az arcuk nem látszik, a képről mégis árad a harmónia és a romantika.

Zita Debreczeni Photography (@zitadebreczeni) által közzétett fénykép,

Romantika a köbön: Debreczeni Zita és Gianni fotójától elolvadtunk

Meg fogom kérni Zita kezét, és elvárom, hogy legyen velem őszinte. Inkább mondja azt, hogy nem, ha úgy gondolja. A szerelem a természeténél fogva olyan, hogy elmúlik. De akkor is meg kell, hogy legyen a tisztelet egymás felé."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.