Katinka nagypapája: “Ugráltunk a tévé előtt a nagymamával”

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Al Bello -
nagyszülő Rio Bakos László Hosszú Katinka RioLife2016 aranyérem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka meghozta a második aranyérmet a magyaroknak a riói olimpia első napján. Az egész ország örülhet, de a hozzátartozók boldogságához egyikünk öröme sem ér fel. A nagyszülei lélegzetvisszafojtva figyelték Katinka minden karcsapását.

Nem is indulhatott volna szebb eredményekkel az olimpia számunkra. Hosszú Katinka és Szász Emese is a dobogó legfelső fokán végezte, az egész ország büszke lehet rájuk. Sokan izgultak értük a tévék előtt ülve, Katinka nagyszülei is otthonról szurkoltak unokájuknak.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Al Bello

"Ugráltunk a tévé előtt a nagymamával, annyira örültünk az unokánk sikerének.

Habár nagy fölénnyel nyert, izgalmamban úgy szorítottam a karfát, hogy az majdnem eltört. Képzeletben én is végigúsztam vele a versenytávot, együtt vettem vele a levegőt, amikor feljött a víz alól, én is akkor lélegeztem" - mondta Bakos László, Hosszú Katinka nagypapája a Borsnak. A nagypapa is úszóedző volt, egy darabig Katinkával is foglalkozott, ezért szakértő szemekkel is nézte a versenyt.

"Már régóta érett ez a siker, de nemcsak a győzelem, hanem a világcsúcs is.

Hét éve próbálja megdönteni az aktuális rekordot, többször volt már, hogy háromszáz méterig úgy tűnt, meglesz, aztán mégsem. Most viszont szenzációs teljesítményt nyújtott, és ez meg is látszik az időeredményen. Mindig is tudtam, hogy óriási tehetség, már egészen kis korában remekül feküdt a vízen" - mondta a nagypapa, aki azóta nem győzi fogadni a gratuláló telefonokat!

Nem lélegezhet fel Lajcsi: még mindig vizsgálódnak a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-ellen-meg-mindig-nyomoznak-a-rendorok.htmlNem zárult le még Lagzi Lajcsi ügye, továbbra is nyomoznak a rendőrök. Az erről szóló levelet a napokban kapta meg a mulatós zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBanderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoNézd meg Nagypál Krisztina győzelmi pillanatait a Miss Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-nagypal-krisztina-gyozelmi-pillanatai-a-miss-balatonon.htmlAhogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. TV + Sztárok--28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--Így ölelte egymást az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-igy-olelte-egymast-az-ozora-fesztivalon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-lany-furdoruhas-videot-is.htmlEgyütt bulizott az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó megőrülthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-molnar-aniko-vizes-hajjal-bohockodik.htmlNem először teszi közszemlére óriási kebleit Molnár Anikó, persze a pasik nagy örömére. Nem ritka, hogy férfiak bókokkal halmozzák el, volt, aki szerelmet is vallott neki. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.