párkapcsolat videó szerelem Kulcsár Edina Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világ második legszebb lánynak választott modell először elhitte a párjának, amit mond, utána viszont kissé csalódnia kellett. 

Edina ügyelt arra, hogy ne égjen le a napon, barátnőjét kérte meg, hogy kenje be őt naptejjel. Szerelme pedig gondoskodott arról, hogy a szépségkirálynőnek ne legyen túl melege, ezért belökte őt a Balatonba. Persze a műsorvezető ezt nem hagyta szó nélkül, így meg is jegyezte, hogy a továbbiakban nem fog bízni a párjában, ha ilyen dolgokat fog csinálni. A vicces jelenetet itt te is megtekintheted:

Így élveznek el legkönnyebben azok a nők, akik szűkebbek odalent (18+)http://www.life.hu/intim/20160807-krisztian-es-dori-kiprobalta-close2you-flores-piccolo-szexteszt-hangjegyekbe-oltott-elvezet.htmlA klasszikus, csiklóizgatóval ellátott vibrátorok piacán lépett szorítóba bő másfél évvel ezelőtt a Close2You egyik legnépszerűbb terméke, amelyre kedvező árszabása és visszafogott mérete miatt annak idején tesztelőink, Krisztián és Dóri is azonnal lecsaptak. Az eltelt időszak alatt Dóri lelkesedése nem hagyott alább a kis virgonc iránt, így az időről időre újból az ágyukban landol. IntimOrigoGyásza után újra szerelmes Samantha Foxhttp://www.life.hu/intim/20160806-myra-stratton-halala-utan-ujra-szerelmes-samantha-fox.htmlEgy évvel ezelőtt halt meg Samantha Fox kedvese. Az énekesnő és Myra Stratton 2003 óta alkottak egy párt. Most azonban úgy tűnik, az egykori kebelcsoda ajtaján újra kopogtat a szerelem. IntimOrigoSzakítás a brit királyi családban: 10 év után újra szingli Beatrix yorki hercegnőhttp://www.life.hu/intim/20160808-beatrix-yorki-hercegno-es-dave-clak-szakitottak.htmlA hercegnő és kedvese, Dave Clark 10 év után intett búcsút egymásnak. Intim--Csődőr született - Most azért nagyot nőtt a szemünkben Orlando Bloom (18+)http://www.life.hu/intim/20160805-orlando-bloom-szinesz-peniszt-villantott-szardinian-amitol-felrobbant-az-internet.htmlMint ismeretes, a Karib-tengertől távol, a szépséges Szardínia szigetén villantotta meg méretes férfiasságát a 39 éves angol színész. Mondhatnánk, hogy minden csoda három napig tart, legfőképpen ugye a sztárvilágban, de az Orlando Bloom pénisze iránti érdeklődés valahogy nem lankad, sőt, egyre csak nő, duzzad, és nemcsak a külföldi, hanem a magyar sajtóban is. A kérdés már csak az, miért pörög most az egész világ egy jókora hímtag körül. IntimOrigoHoppá! Orlando Bloom meztelenül pancsizott a tengerben: fotó!http://www.life.hu/intim/20160804-orlando-bloom-a-sztar-meztelenul-furdott-a-parjaval-ime-nehany-pucer-foto.htmlA sztár ezúttal az abszolút kényelmet választotta: pucéran evezett és napozott kedvese, Katy Perry társaságában. Persze a csodás nyaralásról pár igen sokat mutató felvétel is készült. Intim--Végre megtudjuk, hogyan jött össze Alica Vikander és Michael Fassbenderhttp://www.life.hu/intim/20160802-alicia-vikander-es-michael-fassbander-igy-lett-egy-par.htmlMostanág mindketten ott vannak Hollywood legkeresettebb színészei között, ám végre megtudhatjuk, hogyan is jött össze a két sztár. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.