Ördög Nóra elsírta magát: ezért zokogott a kétgyermekes édesanya

Forrás: Nanasi Pal -
riói olimpia videó megható Hosszú Katinka sírás Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mokkában egy új rovat indult, amelyben az olimpiai eseményeket dolgozzák fel. Az édesanya itt árulta el, hogy ő bizony nem bírta ki könnyek nélkül az elmúlt napokat. 

Hosszú Katinka 400 vegyesen világrekorddal lett olimpiai aranyérmes. Ördög Nóra elmondta, sajnos végigaludta Katinka győzelmét, de amikor utólag megnézte a versenyt, potyogtak a könnyei örömében. Az úszónő fantasztikus úszással, világrekorddal nyerte meg a magyar küldöttség második aranyérmét a riói olimpián. A stúdióban kielemezték a sportoló teljesítményét, valamint megosztották, hogy itthon hogyan reagáltak a győzelemre.

Sztárok, akik hatalmas változáson mentek áthttp://www.life.hu/sztarok/20160806-toth-vera-csodas-fogyas-gyozike-der-heni-vv-szandika-cinthya-dictator-szalkas-izmai-csodas.htmlTóth Vera csodás fogyása, Győzike és VV Szandika szálkás izmai, idén többen is úgy döntöttek leszámolnak a pluszkilókkal és példát mutatnak. TV + Sztárok--Kiderült: ekkor indul az RTL Klub vadonatúj tehetségkutatójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-rtl-klub-uj-musorral-ter-vissza-tehetsegkutato-szeptember-3-an-lesz-eloszor-kepernyon.htmlA Kicsi Óriások szeptember 3-án lesz először képernyőn. Hét adás készül, az utolsó adás extra tartalommal készül, ahol kategóriánként választanak győztest. TV + SztárokOrigoNem lélegezhet fel Lajcsi: még mindig vizsgálódnak a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-ellen-meg-mindig-nyomoznak-a-rendorok.htmlNem zárult le még Lagzi Lajcsi ügye, továbbra is nyomoznak a rendőrök. Az erről szóló levelet a napokban kapta meg a mulatós zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoÍgy ölelte egymást az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktorhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-igy-olelte-egymast-az-ozora-fesztivalon-cinthya-dictator-es-varga-viktor-a-lany-furdoruhas-videot-is.htmlEgyütt bulizott az Ozora fesztiválon Cinthya Dictator és Varga Viktor. TV + SztárokOrigoPuzsér Róbert újból beszólt Hajdúnak: csípős megjegyzések a Facebookon http://www.life.hu/sztarok/20160805-puzser-robert-csunyan-beszolt-hajdu-peternek-nem-bir-magaval-a-kritikus.htmlPuzsér Róbert állítja: akit meghurcolnak, annak nem szégyen reszketnie. Igen, még mindig Hajdú Péter válásáról posztol az egykori műsorvezető. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huKlausmann Viktor megmentette egy nő életéthttp://www.life.hu/sztarok/20160805-klausmann-viktor-a-szerencsekerek-egykori-musorvezetoje-fuldoklo-no-eletet-mentette-meg.htmlA Szerencsekerék egykori műsorvezetőjéről kevesen tudják, hogy vízimentőként is dolgozik. Már régóta megvan a képesítése, de most először kellett komolyan bevetnie magát. Egy fuldokló nőt mentett ki a strandjáról. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.