Puzsér Róbert Sarka Katának: "Mondtam neki, hogy nem lesz ott arany"

Forrás: Facebook/Sarka Kata-Origami, Szabó Balázs/Life.hu -
Sarka Kata műsorvezető Facebook Puzsér Róbert beszólás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kritikus egyszer már csúnyán beszólt a Hajdú házaspárnak, most viszont újból kifejtette véleményét egy hírrel kapcsolatban. 

Az elmúlt hetek legmegdöbbentőbb sztárhíre kétségkívül az volt, hogy válságba került a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata. A pár próbálta titkolni problémáikat, de ahogy az lenni szokott, a találgatások elkezdődtek: a hírek szerint az édesanya már elköltözött, sőt nemrég gyermekeivel el is utazott egy külföldi nyaralásra. Puzsér Róbert most egy pár nappal ezelőtti (ál)hírre reagált, amelyben azt állították, hogy Kata hozzá költözött.

Forrás: Facebook/Sarka Kata-Origami, Szabó Balázs/Life.hu
Tornóczky Anita próbál kimaradni Hajdú Péterék válságábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-tornoczky-anita-hajdu-peter-es-sarka-kata-baratja-probal-kimaradni-a-hazassagi-valsagbol-nem-ad.htmlHúsz éve jó barátja Tornóczky Anita Hajdú Péternek. Őt is meglepte a házaspár válsága. Azonban ha teheti, inkább nem osztogat nekik tanácsokat. TV + Sztárok--Nézd meg Nagypál Krisztina győzelmi pillanatait a Miss Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-nagypal-krisztina-gyozelmi-pillanatai-a-miss-balatonon.htmlAhogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. TV + Sztárok--Újra távozott a Barátok köztből Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-ujra-tavozott-a-baratok-koztbol-rekasi-karoly-bartha-zsolt-megformaloja.htmlSzerdán láthatták egy jó darabig utoljára a nézők a Barátok közt című sorozatban Rékasi Károlyt. A színész egészségi állapota miatt bizonytalan ideig nem forgat. TV + Sztárok--Esküvőre készült, most a könnyei potyognak Muri Enikőnekhttp://www.life.hu/sztarok/20160806-megsirattak-muri-enikot.htmlEgy igazán szívszorító történetet osztott meg közösségi oldalán Muri Enikő, nem is csoda, hogy meghatódott. Nézzétek csak! TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMicsoda névsor! Ők lesznek a Kicsi Óriások csapatkapitányai http://www.life.hu/sztarok/20160805-kicsi-oriasok-nagy-nevekkel-erosit-az-rtl-klub-ok-lesznek-a-csapatkapitanyok.htmlAz RTL Klub ősszel induló vadonatúj show-jában a kicsik mutathatják meg, hogy igazából óriások, hiszen a bennük rejlő hihetetlen tálentum nem ismer határokat. TV + Sztárok--Ada szakmát vált? Izgalmas dologra készül a csinos tévéshttp://www.life.hu/sztarok/20160804-pinter-adrienn-ada-koktelokat-fog-kesziteni.htmlPintér Adrienn, vagyis ahogy mindenki ismeri, Ada nemsokára belekóstol egy új szakmába. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.