Tornóczky Anita próbál kimaradni Hajdú Péterék válságából

Sarka Kata házasság válság Tornóczky Anita Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húsz éve jó barátja Tornóczky Anita Hajdú Péternek. Őt is meglepte a házaspár válsága. Azonban ha teheti, inkább nem osztogat nekik tanácsokat.

A közeli barátokat is megrázta Hajdú Péter és Sarka Kata házasságának válsága, így Tornóczky Anitát is. Először a tévéssel, majd Katával is jó barátságot kötöttek. Noncsi keresztanyja is ő lett. Anita azonban nem akar tanácsokat osztogatni a házaspárnak, de ha a segítségét kérik, akkor természetesen a rendelkezésükre áll.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

"Mindketten a barátaim, szeretem őket. Még nem kérték, hogy segítsek, de bármiben fogok, ha szükség lesz rám. Mint ők is, én is elsősorban azt nézem, mi a legjobb a gyerekeknek. Próbálok nem belefolyni a házassági válságukba, hiszen akármilyen irányba is dől majd el a kapcsolatuk,

ha belemászik valaki, és intenzíven osztogatja a tanácsait, a végén úgyis ő lesz a rossz.

Próbálok a legkevesebbet beleavatkozni" - mondta a Borsnak Anita.

Katinka nagypapája: “Ugráltunk a tévé előtt a nagymamával”http://www.life.hu/sztarok/20160808-hosszu-katinka-nagypapaja-bakos-laszlo-a-teve-elott-ugralt-oromeben.htmlHosszú Katinka meghozta a második aranyérmet a magyaroknak a riói olimpia első napján. Az egész ország örülhet, de a hozzátartozók boldogságához egyikünk öröme sem ér fel. A nagyszülei lélegzetvisszafojtva figyelték Katinka minden karcsapását. TV + Sztárok--Nem lélegezhet fel Lajcsi: még mindig vizsgálódnak a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-galambos-lajos-lagzi-lajcsi-ellen-meg-mindig-nyomoznak-a-rendorok.htmlNem zárult le még Lagzi Lajcsi ügye, továbbra is nyomoznak a rendőrök. Az erről szóló levelet a napokban kapta meg a mulatós zenész. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNem volt szűkmarkú: méregdrága ajándékot kapott pasijától Kylie Jennerhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-kylie-jenner-egy-luxusautot-kapott-a-pasijatol-szuletesnapjara.htmlKylie Jennernek nem lehet oka panaszra: kedvese, Tyga a tenyerén hordozza. TV + Sztárok--Banderas gáláján bulizott Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20160807-antonio-banderas-galajan-bulizott-vajna-timi.htmlArról már írtunk, hogy Vajna Timi Spanyolországban Marbellán múlatja az időt, ahol a Starlite Gala jótékonysági rendezvényen is részt vett, méghozzá világsztárok társaságában. TV + SztárokOrigoNézd meg Nagypál Krisztina győzelmi pillanatait a Miss Balatononhttp://www.life.hu/sztarok/20160807-nagypal-krisztina-gyozelmi-pillanatai-a-miss-balatonon.htmlAhogy megírtuk, Nagypál Krisztina lett Miss Balaton. A zsűri a sok szépség közül őt találta a legszebbnek. TV + Sztárok--28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.