Berki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök”

"Forrás: Facebook/Berki Krisztián " -
Tücsi TV2 olimpikon2016 Tápai Szabina szurkolás Hosszú Katinka verseny olimpia Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik a riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak, és kiknek.

Berki Krisztián kizárólag sportközvetítéseket néz a tévében, így egyértelmű volt, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokságot és az olimpiát nyomon követi.

„Követem és nézem a riói olimpia eseményeit. Jó látni az olimpikonok remek teljesítményét. Igaz, a klasszikus olimpiai játékok sosem vonzottak, ennek ellenére örülök, hogy eredményesek vagyunk. Tetszik az a kezdeményezés, hogy az ötkarikás játékokba kezdenek beszivárogni olyan látványsportágak is, mint a strandröplabda. A bizottságban rájöttek, hogy a klasszikus ágak mellett nézőket vonzó sportágak is kellenek.

Berki Krisztián és Pamela Forrás: Facebook/Berki Krisztián

Kizárólag a magyaroknak szurkolok, és bevallom én, aki sosem sírok, egy-egy érem láttán elérzékenyülök,

ezt csak a sportesemények és a filmek hozzák ki belőlem” – vallotta be Krisztián, aki reméli, az olimpia alatt sokszor lesz alkalma meghatódni és elmorzsolni néhány könnycseppet.

„Természetesen a csapatsportágak felé húz a szívem, mint például a vízilabda, de az egyéni sportágakat is figyelemmel kísérem” – Krisztián a foci-Eb kapcsán régebben arról mesélt a Life.hu-nak, hogy üzleti szempontból is figyeli az Eb-t, rákérdeztünk, az olimpiánál is érvényes-e ez a szemlélete?

„5-10 éve elképzelhetetlen volt, hogy olyan sportágak is szerepeljenek az olimpián, amelyek mögött üzleti érdekek is állhatnak. Most is csak lassan szivárognak be ezek a sportágak, éppen ezért én azt javasolnám, Magyarország ne olimpiát, hanem futball-Eb-t rendezzen” – magyarázta Krisztián, aki otthon, a négy fal között, a kényelmes kanapéról követi az olimpia eseményeit.
„Nem szoktam előfizetni csatornákra, csak sportesemények idején, mert

amíg én vagyok a tévében, minek nézzem!”

– nevetett a macsó.

Tápai Szabina és férje, Kucsera Gábor teljesen képben van az olimpiával kapcsolatban.

„Általában otthon nézzük az olimpiai közvetítéseket, mert Gábor kapott a Mokkában egy olimpiai rovatot, így neki állandóan követnie kell az eseményeket. A magyar vonatkozású versenyeket folyamatosan figyelemmel kísérjük.

Hosszú Katinkának nagyon drukkoltunk, és a vízilabda-válogatott is személyes kedvencem”

– mesélte Szabina, aki sajnálja, hogy a kézilabdás lányok nem jutottak ki az olimpiára, de ettől függetlenül a külföldi csapatok versenyeit megnézi.

Tápai Szabina Forrás: Instagram/Tápai Szabina

„Éjszaka nem szoktam fent maradni, de Gábor akkor is nézi a magyar versenyzőket. Az biztos, hogy a kézilabdameccseket nézem majd, mert érdekel, hogy az a sportág, amiben dolgozom, hogyan alakul” – mondta Szabina.

Tücsi, ha kell, éjszakába nyúlóan drukkol a magyar sportolóknak.

„Általában baráti társasággal nézzük az olimpiát. Amikor Katinka megnyerte az első aranyérmet, éppen egy szórakozóhelyen voltunk. A dj lekapcsolta a zenét, és mindenki azt figyelte, hogy úszik az Iron Lady. Hatalmas élmény volt, mert elsősorban neki drukkolok.

Tücsi Forrás: Instagram/Tücsi

A másik kedvencem Szilágyi Áron, aki annak idején vívni tanított,

ezért a személyes élménynek köszönhetően az ő eredményei is érdekelnek. De emellett a vízilabdától a kajakosokig figyelem az ötkarikás játékokon a magyarok eredményeit” – mondta Tücsi, aki elárulta, ha ő olimpikon lenne, milyen sportágban jeleskedne.

„Mivel régebben 800 méteres távfutó voltam, ha olimpikon lennék, ezt a sportágat választanám” – mosolygott a Sláger TV sztárja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.