Lagzi Lajcsi újra a képernyőn: "Itt önmagamat adhatom"

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
TV2 trombita Lagzi Lajcsi műsor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész szerdától lesz látható a TV2 Édes Élet Holiday című műsorában, melyben Cseke Katinkát, valamint a színésznővel együtt a kamerákat is vendégül látja tatai birtokán.

Lagzi Lajcsi - aki hamarosan könyvben írja meg az őt ért megpróbáltatásokat - nemsokára visszatér a képernyőre. A lap szerint a csatorna hosszabb távra tervez a zenésszel, így a közeljövőben nemcsak ő, hanem a családja is feltűnhet a műsorban - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Végre nem a híradókban, a Tényekben, vagy valamelyik reggeli műsorban szerepelek a velem kapcsolatos dolgok ­miatt. Itt önmagamat adhatom, és megmutathatom Katinkának a számomra fontos dolgokat" - mesélte a Blikknek a trombitaművész. "Nem lepődtem meg, hiszen azt gondolom, hogy engem az emberek szeretnek és kíván­csiak az igazságra" - jelentette ki a sztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.