Lagzi Lajcsi újra a képernyőn: "Itt önmagamat adhatom"

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
TV2 trombita Lagzi Lajcsi műsor Édes Élet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A zenész szerdától lesz látható a TV2 Édes Élet Holiday című műsorában, melyben Cseke Katinkát, valamint a színésznővel együtt a kamerákat is vendégül látja tatai birtokán.

Lagzi Lajcsi - aki hamarosan könyvben írja meg az őt ért megpróbáltatásokat - nemsokára visszatér a képernyőre. A lap szerint a csatorna hosszabb távra tervez a zenésszel, így a közeljövőben nemcsak ő, hanem a családja is feltűnhet a műsorban - írja a Blikk.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Végre nem a híradókban, a Tényekben, vagy valamelyik reggeli műsorban szerepelek a velem kapcsolatos dolgok ­miatt. Itt önmagamat adhatom, és megmutathatom Katinkának a számomra fontos dolgokat" - mesélte a Blikknek a trombitaművész. "Nem lepődtem meg, hiszen azt gondolom, hogy engem az emberek szeretnek és kíván­csiak az igazságra" - jelentette ki a sztár.

Micsoda luxus: itt mulat Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-natasa-zselyke-kulonleges-jatszoteren-mulat.htmlBerki Natika biztosan nem szenved hiányt semmiben, de számára elsősorban a játék a fontos. Így aztán a szülei igyekeznek ebből is a legjobbat adni neki! TV + Sztárok--A riói tengerpart homokjában sétáltatta meg tökéletes combjait Gisele Bündchen http://www.life.hu/sztarok/20160808-gisele-bundchen-a-rioi-tengerparton-setalgatott-testverevel.htmlGisele az olimpiai megnyitó után még nem hagyta el hazáját - testvérével szervezett közös programot a minap. TV + Sztárok--Károly hercegnek elege van Katalin családjábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-karoly-hercegnek-elege-van-a-middleton-csaladbol-mert-tobb-idot-toltenek-az-unokakkal.htmlMár nagyon távolinak tűnik az az időszak, amikor még a Middleton család és Károly herceg kapcsolata szívélyes volt. Károly már nem látja szívesen Katalin szüleit, a balhé pedig az unokák miatt tört ki. TV + SztárokAFPÖrdög Nóra elsírta magát: ezért zokogott a kétgyermekes édesanya http://www.life.hu/sztarok/20160808-ordog-nora-a-musorvezeto-ezert-sirta-el-magat-a-kepernyok-elott-video.htmlA Mokkában egy új rovat indult, amelyben az olimpiai eseményeket dolgozzák fel. Az édesanya itt árulta el, hogy ő bizony nem bírta ki könnyek nélkül az elmúlt napokat. TV + Sztárok--Gesztesi: "40 év színpad után egyszer megbotolhat az ember"http://www.life.hu/sztarok/20160808-gesztesi-karoly-nem-szerepel-a-greaseben-nem-az-alkoholproblemai-miatt.htmlGesztesi Károly miatt több előadás is elmaradt tavaly, a darabok producere azonban ragaszkodik a színészhez. Meglepő azonban, hogy hiába hirdetik Gesztesivel az előadásokat, a színész cáfolta, hogy játszani fog bennük. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.hu28 éves lett Aleska Diamond - Így ünnepelthttp://www.life.hu/sztarok/20160807-28-eves-lett-aleska-diamond.htmlAleska a partiról az Instagramra posztolt fotókat... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.