33 éves lett Ausztrália egyik legsármosabb pasija, Chris Hemsworth

Liam Hemsworth színész Chris Hemsworth Thor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Marvel-filmek Thorja még csak 33 éves, de már többszörös apuka, és persze Hollywood is a lábai előtt hever. 

Ausztárlia egyik legkelendőbb "árucikkjei" Chris és öccse, Liam Hemsworth. Mindketten szőkék, kék szeműek, és persze őrülten dögösek. Az idősebbik Hemsworth ma ünnepel: 33 éves lett. Van egyébként a fiúknak egy bátyja is, Luke, aki szintén színész, de nem olyan sikeres, mint testvérei. Ám a külsejére ő sem panaszkodhat.

/1608/Chris2016811102011

Chris színészi pályafutása 2002-ben indult, bár ekkor még csak apró sorozatszerepet kapott, ám innen nagy sebességgel kezdett felfelé ívelni karrierje. 2010-ben jött össze a magyar származású Elsa Pataky-val, akit még abban az évben feleségül is vett. Azóta 3 gyermekük született: egy kislány és egy fiú ikerpár. Vajon ők lesznek Hollywood új reménységei?

A család egyébként már nem Los Angelesben él: nemrég úgy döntöttek, Ausztráliában jobb nekik, így áttették a világ másik felére a székhelyüket.

Leesett az állunk! Megtalálták Jim Carrey orosz hasonmásáthttp://www.life.hu/sztarok/20160810-ime-megtalaltak-jim-carrey-orosz-hasonmasat.html Nemrég a Redditen, majd a Twitteren kezdett terjedni egy kép egy orosz férfiról, aki megszólalásig hasonlít Jim Carreyre. Nem is csoda, hogy mindez óriási meghökkenést váltott ki a netezőkből, de még a színész is meglepődött.TV + Sztárok--Rejtélyes kapcsolat fűzte össze Liz Taylort és Michael Jacksonthttp://www.life.hu/sztarok/20160810-rejtelyes-kapcsolat-fuzte-ossze-liz-taylort-es-michael-jacksont.htmlFény derült azokra a titkokra, amelyek behálózták Liz Taylor és Michael Jackson legendás kapcsolatát. TV + Sztárok--Michael Phelps: "Mindenki belepisil a medencébe"http://www.life.hu/sztarok/20160810-michael-phelps-mindenki-belepisil-a-medencebe.htmlA 21 aranyéremmel büszkélkedő amerikai úszóbajnok, Michael Phelps olykor nemcsak a remek teljesítményével, hanem megdöbbentő kijelentéseivel is sokkolja a világot. Legutóbb például elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát, most pedig arról beszélt, hogy mindenki a medencébe pisil. TV + Sztárok--Gönczi Gábor ünnepel: 41 éves lett a híradós http://www.life.hu/sztarok/20160810-gonczi-gabor-szuletesnap-41-eves-lett-a-hirados-mindene-meglett-amire-vagyott.htmlVan mit ünnepelnie Gönczi Gábornak! A nagy mélypont után, az élete hatalmas fordulatot vett, és 41 éves korára sikerült mindent elérnie, amire vágyott. TV + Sztárok--Mariah Carey letette a mikrofont? Sorozatsztár lesz a dívábólhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-mariah-carey-a-jovoben-szineszkedni-fog-empire-harmadik-evadaban-lathatjuk-majd.htmlLady Gaga és Rihanna után újabb énekesnő vállalt szerepet egy népszerű sorozatban. Mariah Carey-t az Empire harmadik évadában láthatjuk feltűnni - és előadni is. TV + Sztárok--Nagy veszteség érte Auréliót!http://www.life.hu/sztarok/20160810-vv-aurelio-autojat-feltortek-elloptak-belole-mindent-ami-mozdithato.htmlMindig történik valami Aurélióval, ami bosszúságot okoz neki, és anyagi károkat is. Legutóbb hatalmas összeget bukott a fogadásokkal, most pedig az autóját törték fel! TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.