Hódi Pamela beszólt a Facebookon: ezért akadt ki az édesanya!

édesanya Hódi Pamela fotó Facebook Berki Natasa Zselyke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián kedvesének Facebook-oldalára posztolt fotója alatt elszabadultak az indulatok. Egymásnak ugrottak a celeb követői!

"Megkaptam kommentben, hogy milyen dolog az, hogy a gyerek az konyha asztalon ül. Duba Zsuzsanna ezt a fotót akkor neked küldöm pár nappal ezelőtt készült, mikor vacsorát készítettem: Nati nem csak ül az asztalon, hanem fekszik is" - olvasható a sztáranyuka Facebook-oldalán. Persze Pamela követői azonnal az édesanya védelmére siettek, hiszen szerintük sincs probléma azzal, ha egy gyerek felül az asztalra.

Döbbenet, mennyibe kerül Kylie Jenner szülinapi autója!http://www.life.hu/sztarok/20160810-kylie-jenner-szuletesnapi-ajandeka-egy-200-ezer-dollaros-auto.htmlA szülinapos Kylie Jennernek nem lehetett könnyű ajándékot venni, hiszen mit lehet adni egy olyan lánynak, akinek már megvan mindene? Szerencsére barátja, Tyga tudott választani, és természetesen a pénz nem volt akadály. TV + Sztárok--Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFPMihalik Enikő monokinizik - így fest a modell nyaralás közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-mihalik-eniko-modell-egy-folyon-napozgat-gumimatracon.htmlEnikő ismét megmutatta, ő hogyan értelmezi a pihenést. TV + SztárokOrigoMicsoda luxus: itt mulat Berki Natasa Zselykehttp://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-natasa-zselyke-kulonleges-jatszoteren-mulat.htmlBerki Natika biztosan nem szenved hiányt semmiben, de számára elsősorban a játék a fontos. Így aztán a szülei igyekeznek ebből is a legjobbat adni neki! TV + Sztárok--Csak egy görögdinnye takarja Myleene Klass cickóithttp://www.life.hu/sztarok/20160808-myleene-klass-mellei-elott-egy-gorogdinnyet-tart-a-teves.htmlA 38 éves angol tévés meglepő dologgal takarta ki tökéletes kebleit. TV + SztárokOrigoÖrdög Nóra elsírta magát: ezért zokogott a kétgyermekes édesanya http://www.life.hu/sztarok/20160808-ordog-nora-a-musorvezeto-ezert-sirta-el-magat-a-kepernyok-elott-video.htmlA Mokkában egy új rovat indult, amelyben az olimpiai eseményeket dolgozzák fel. Az édesanya itt árulta el, hogy ő bizony nem bírta ki könnyek nélkül az elmúlt napokat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.