Dzsudzsák Balázs: "Igenis fontos szempont az is, hogyan miután visszavonulok, hogyan él a családom, hogyan élek én."

pénz focista sportoló Dzsudzsák Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar válogatott népszerű focistája úgy gondolja, hogy a múltban meghozott döntései most nagyban befolyásolják a jelenlegi helyzetét. A sztár reggel a Morning Show-ban nyilatkozott. 

Ahogy korábban a Life.hu is megírta: Dzsudzsák Balázs megegyezett az al-Wahda együttesével, így ott folytatja a karrierjét. A focista szerint nyolc éve minden átigazolásánál az a téma vele kapcsolatban, hogy miért a pénzhegyeket választja a szakmai előrelépés helyett.

Forrás: Facebbok/Morning Show

"Döbbenetesen nagy ajánlatot kaptam tőlük, amire száz emberből kilencvenkilenc igent mond.Ha valahol ezt elrontottuk, az biztos a PSV után történt. (...) Ha akkor nem Oroszországba megyek (...) most nem arról beszélgetnénk, hogy Abu-Dzabiba igazolok. Ott volt az a fordulópont, ahonnan már nagyon nagyot kellett volna alakítani, hogy máig topjátékosként emlegessenek. Ezzel tisztában vagyunk, ki is merem mondani. De ez egy véges szakma, hatéves korom óta ezt csinálom, és igenis fontos szempont az is, hogyan miután visszavonulok, hogyan él a családom, hogyan élek én." - nyilatkozta a játékos, aki ma már nyíltan felvállalja a döntését.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.