Kutyák támadtak Berki Krisztiánra

kutya celeb Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy nehezen találni olyan dolgot, amit Berki Krisztián ne tenne meg az Édes Élet kamerái előtt, most sem volt ez másképp: a milliomos egy kutyakiképző telepen kötött ki, ahol ráengedték az ebeket, akik tényleg ellátták a baját.

Berki Krisztián egy kutyakiképző telepre vitte az útja, majd felvette a kiképzőkabátot, és hagyta, hogy a kutyák rajta teszteljék a harapásukat. Az ebek persze kitettek magukért és alaposan megcibálták a celebet. Utólag Berki azt mondta, hogy férfias küzdelemben vett részt. Nézzétek csak!

Johnny Depp durva fegyvereket vet be a válófélben levő felesége ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-johnny-depp-eleg-durva-fegyvereket-vet-be-valofelben-levo-felesege-ellen.htmlMostanság nagyon rájár a rúd Johnny Deppre: Amber Heard testi sértéssel vádolja és ezért nem kevés kártérítést is igényel, ezen kívül beadta a válókeresetet, így az asszonytartás is megilleti. Persze Johnny ügyvédei sem ülnek a babérjaikon: tanúkkal és egy rejtélyes fotóval akarják bebizonyítani, hogy a Amber hazudik.TV + Sztárok--A világsztár bevallotta, hogy meleg: szerinte édesapja is ezért lett öngyilkoshttp://www.life.hu/sztarok/20160811-colton-haynes-oszinte-vallomast-tett-ongyilkos-lett-az-apja-amikor-bevallotta-hogy-meleg.htmlA 28 éves Colton Haynest olyan szériák tették ismertté, mint a Titkok otthona, a Teen Wolf - Farkasbőrben, vagy A zöld íjász, most pedig egy egészen új és meglepően őszinte oldaláról is bemutatkozott: elárulta, hogy meleg, és azt is, hogy édesapja pont emiatt ölte meg magát. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó kemény pofonokat ígér a TV2 új tehetségeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-keresztes-ildiko-kemeny-pofonokat-iger-a-tv2-enekeseinek.htmlA TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus 27-én startol, a zsűrijében pedig ott ül majd Keresztes Ildikó is, aki úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt. TV + Sztárok--Kiderült, hogy kik kaptak helyet a TV2 új tehetségkutatójának zsűrijébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160804-kiderult-hogy-kik-kaptak-helyet-a-tv2-uj-tehetsegkutatojanak-zsurijeben.htmlŐsszel, augusztus 27-én indul a TV2 új, realityelemekkel tarkított tehetségkutató műsora, a Star Academy, amely attól lesz különleges, hogy naponta jelentkezik. Most pedig végre kiderült, hogy kik döntenek a jelentkezők sorsáról. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófiék kitűzték az esküvő időpontjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-vegre-szabo-zsofiek-kituztek-az-eskuvo-idopontjat.htmlSzabó Zsófi boldogságban úszik: szerelmes és párjával, Zsoltival már az esküvőjük dátumát is kitűzték. TV + SztárokOrigoLeonardo DiCaprio édesanyja most tényleg felkötheti a gatyájáthttp://www.life.hu/sztarok/20160804-a-vilagsztar-leonardo-dicaprio-edesanyja-felkotheti-a-gatyajat.htmlKöztudott, hogy Leonardo DiCaprio szereti a változatosságot, már ami a magánéletét illeti, ám kapcsolatai legtöbbször csupán tiszavirág életűek. Leo saját elmondása szerint is édesanyját keresi a nőkben. Ezt és a színész párkapcsolatait is górcső alá vettük. TV + SztárokAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.