Hoppá! El sem hiszed, ki nyalogatta Lewis Hamilton arcát: fotó!

jaguár fotó állat Lewis Hamilton Forma1
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma 1-es sztár olyan dologban vehetett részt, melyet most rajongók milliói irigyelnek tőle. Mi is szívesen lennénk a négylábú szépség helyében! 

"Egy csodálatos nap a kedvenc állatmentő helyemen. Nagyon köszönöm azt a munkát, amit értük tesztek" - írta a kép mellé a világsztár. A fotó azonnal elkápráztatta a rajongókat, akik szívesen részt vettek volna az eseményen. A sportoló nemrég még azzal került címlapokra, hogy szívesen venne házat Magyarországon. Valószínűleg nem Palvin Barbi miatt döntene így, hiszen a modell vajmi kevés időt tölt itthon. A pilótát elvarázsolta Budapest, ezért már megfordult a fejében a költözés. Addig is ilyen mesés képekkel lep meg minket.

Forrás: NORTHFOTO/face to face/Face To Face

Igazi úriember! Lewis Hamilton 28 milliót adományozott magyar gyerekeknek

A 30 éves Forma-1-es sztárpilóta egy autómárka jótékonysági akcióján vett részt. Az aukción a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat javára gyűjtöttek. Lewis Hamilton beszállt a licitbe, és 28 millió forintért autót vásárolt, támogatva ezzel a gyerekeket.

Gáspár Győző nem akármilyen szerepben tér vissza a képernyőrehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-gaspar-gyozo-nem-akarmilyen-szerepben-ter-vissza-a-kepernyore-musorvezeto-lesz-a-belevaloban-az-rtl.htmlGáspár Győző hosszú évekig volt látható az Rtl Klub-on, ahol a mindennapjait követhették nyomon a nézők. A showman egy időre eltűnt a képernyőről, most viszont ismét visszatér, méghozzá az Rtl Klub Belevaló Világ című műsor műsorvezetőjeként. TV + SztárokOrigoLady Gaga nem mindennapi videót posztolt rajongóinakhttp://www.life.hu/sztarok/20160809-lady-gaga-bikiniben-suti-a-hust-otthona-kertjeben.htmlAz extrém külsejű énekesnőnél már nem az a hír, hogy meghökkentő ruhában vagy sminkben jelenik meg. Sokkal inkább meglepődünk azon, amikor pont az ellenkezője történik. A mindig polgárpukkasztó celeb ezúttal egy rendhagyó videót tett közzé közösségi oldalán, aminek láttán bizony tátva maradt a szánk. TV + SztárokOrigoÍgy még biztosan nem láttad Eva Longoriát- nézd kivel pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20160808-eva-longoria-ilyen-fotot-meg-sosem-posztolt.htmlEva Longoria is azon celebek közé tartozik, aki szereti életének minden fontos pillanatát megörökíteni. Számos képet postol közösségi oldalára, ez a mostani viszont mindent visz TV + Sztárok--Lángoló szerelmüket a hűs habok sem tudják elfojtani: Debreczeni Zita és Gianni intim fotójahttp://www.life.hu/sztarok/20160808-gianni-es-debreczeni-zita-nyaralasa-szerelmes-foto-a-hus-habokban.htmlDebreczeni Zita és párja szerelme több mint egy éve töretlen. Aminek szerencsére mi is szemtanúi lehetünk, ugyanis a fotósként elhíresült modell csodás képeket oszt meg nemrégiben feltört közösségi oldalán TV + Sztárok--Kiderült a nagy titok: megtudtuk, miért sírt Irina Shaykhttp://www.life.hu/sztarok/20160713-kiderult-a-nagy-titok-megtudtuk-miert-sirt-irina-shayk-allergia-volt-a-baja.htmlLerántotta a leplet saját könnyeiről Irina Shayk. A gyönyörű modellt a wimbledoni tenisztornán látták sírni, és elterjedt a hír, hogy barátja, Bradley Cooper miatt törött el nála a mécses. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.