Mit tennél, ha egyszer csak bekopogtatna az ajtódon a kedvenc sztárod? Selena Gomez megtette

Selena Gomez rajongó énekesnő sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy Selena Gomez olykor elég jó fej sztárrá változik a rajongói kedvéért, egyszer például melltartó nélkül merészkedett közéjük. Most azonban egy nagyobb dolgot tett: egészen Ausztráliáig utazott, hogy meglepje a nagy valószínűséggel legnagyobb kedvelőjét.

Az ausztráliai Sophie tényleg imádja Selena Gomezt, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy különböző közösségi oldalakon számtalan profiilt létrehozott, csak azért, hogy

valahogy a kontinensre csábítsa az énekesnőt.

Sőt, egyszer Texasba is elutazott, Selena egyik koncertjére, de sajnos nem beszélhetett vele. Most azonban Selena Ausztráliában járt és két rádiós műsorvezető segítségével az otthonában lepte meg a lányt:

Egy rajongónak hála, soha többé nem fotózkodhatunk Amy Schumerrel

Egy lelkes rajongó addig követte Schumert, amíg a színésznőnek elege lett belőle és kiborult. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.