“Túl van lihegve az egész” - a rajongók nem értik Ördög Nóra és Balázs balhéját

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo -
vélemény Nánási Pál kommentelők Ördög Nóra Friderikusz Sándor Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás.

A Forbes legújabb számában Balázs ismét elmondta véleményét Ördög Nóráról, akit Friderikusz Sándor vett védelmébe. Nánási Pál a Facebook-oldalán köszönte meg a műsorvezetőnek, hogy kiállt felesége mellett. A kommentelők szerint azonban az egész túl van lihegve.

Fotó: Nánási Pál/TV2, Szabó Gábor/Origo

"Én ezt nem értem... Ki vesz ilyet magára? Mármint szerintem ezek a mondatok abszolút nem megalázóak. (...) Én szerintem ez túl van játszva..." - írta egy kommentelő, akivel nagyon sokan egyetértettek.

"Szerintem ez nagyon túl van lihegve.

Miért ne lehetne mindenkinek véleménye??" - írta egy másik. "Egyébként szerintem is túl lett lihegve a téma. Nóri és Balázs nem összehasonlítandó" - olvasható egy másik komment. Akadnak azért olyanok is, akik szerint Balázs tényleg túlzásba viszi a beszólásokat. "Soha sem szerettem Sebestyén Balázst, mindig is beképzelt majomnak tartottam. Ördög Nóra viszont egy tüneményes nő" - írta egy kommentelő.

"Személy szerint arcátlan, faragatlan embernek tartom Sebestyén Balázst.

Arról nem is beszélve, hogy minősíthetetlenül pocskondiáz másokat" - olvasható egy másik vélemény.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.