Delhusa Gjon nagy bajba került: kirabolták az énekest

Fotó: Bacskó László -
Horvátország rablás Delhusa Gjon nyaralás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár nem sokáig élvezhette Horvátország mesés partjait. Egy kirándulás után szörnyű kép tárult eléjük a párjával. 

Még a fogkeféjét is ellopták Delhusa Gjonnak egy horvát kempingben, amíg ő a szerelmével motorozgatott. A sztár egy egész napos motorozás után tért vissza kedvesével abba a kempingbe, ahol egy egész hétre vertek tábort, amikor meglátták a felfordulást. Az énekes még most sem érti, hogy miért kellett elvinni a ruháikat - írja a Bors.

Fotó: Bacskó László

"Szeretek motorosan nyaralni, amikor az ember csak elindul, és nem tudja, hol áll meg. Így történt ez most is, a párommal Opatijáig motoroztunk el. Lepakoltuk a holmijainkat a motorról, aztán elindultunk Rijekába és strandolni. Miután visszaértünk, hűlt helye volt a cuccainknak. Ott álltunk, és a döbbenet után azon nevettünk, hogy még az alsónadrágjaim és az ő bugyijai sincsenek meg. Tulajdonképpen semmink sem maradt, csak ami rajtunk volt, ezért a másnapot vásárlással kezdtük" - mondta Delhusa, aki ezután Olaszország felé vette az irányt.

Nagy döntésre jutott Bujtor István özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-bujtor-istvan-ozvegye-eladja-tihanyi-hazukat.htmlBujtor István már 7 éve nincs köztünk, gyászoló felesége azonban most jutott el odáig, hogy eladja imádott tihanyi házukat. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó kemény pofonokat ígér a TV2 új tehetségeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-keresztes-ildiko-kemeny-pofonokat-iger-a-tv2-enekeseinek.htmlA TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus 27-én startol, a zsűrijében pedig ott ül majd Keresztes Ildikó is, aki úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt. TV + Sztárok--Ennél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-hajdu-peter-az-atvhez-igazolhat-a-tv2-utan.html"Hullámvölgyben az életem" - nyilatkozta Hajdú Péter, amikor kiderült, nem csupán házassága, de karrierje is válságba került, a TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, egy másik csatornánál folytatja... TV + Sztárok--“Túl van lihegve az egész” - a rajongók nem értik Ördög Nóra és Balázs balhéjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160811-ordog-nora-es-sebestyen-balazs-balhejat-nem-ertik-a-kommentelok-szerintuk-tul-van-lihegve-az-egesz.htmlNem először nyilvánította ki véleményét Sebestyén Balázs Ördög Nóra munkásságáról, amit sokan zokon vettek. Friderikusz Sándor a műsorvezetőnő védelmére kelt, a kommentelők azonban nem értik, mi ez a nagy felhajtás. TV + SztárokOrigoMichael Phelps: "Mindenki belepisil a medencébe"http://www.life.hu/sztarok/20160810-michael-phelps-mindenki-belepisil-a-medencebe.htmlA 21 aranyéremmel büszkélkedő amerikai úszóbajnok, Michael Phelps olykor nemcsak a remek teljesítményével, hanem megdöbbentő kijelentéseivel is sokkolja a világot. Legutóbb például elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát, most pedig arról beszélt, hogy mindenki a medencébe pisil. TV + Sztárok--Döbbenet, mennyibe kerül Kylie Jenner szülinapi autója!http://www.life.hu/sztarok/20160810-kylie-jenner-szuletesnapi-ajandeka-egy-200-ezer-dollaros-auto.htmlA szülinapos Kylie Jennernek nem lehetett könnyű ajándékot venni, hiszen mit lehet adni egy olyan lánynak, akinek már megvan mindene? Szerencsére barátja, Tyga tudott választani, és természetesen a pénz nem volt akadály. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.