Hajdú Péter becsekkolt Ciprusról: újra együtt a család?

Sarka Kata fotó Ciprus nyaralás Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető a jelek szerint nagyon jól érzi magát az idilli környezetben, melyet egy fotóval is bizonyított a Facebook-oldalán. Azonban aki egy romantikus, idilli felvételre számít, annak csalódnia kell.

Hetek óta lázban tartja a magyar sajtót Hajdú Péter és Sarka Kata házassági válsága. A pár már külön is költözött, sőt a csinos feleséget állítólag már egy másik férfi oldalán is látták. Most azonban egy közös úton próbálják megbeszélni a problémáikat, méghozzá Cipruson. Innen posztolt a pár egyik fele, Hajdú Péter, aki a kisfiát örökítette meg a tengerparton. A rajongók rögtön találgatásokba kezdtek, hogy vajon hol lehet a házaspár másik fele, ám egyelőre nem érkezett kép az édesanyától.

Ennél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péter

A TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, hogy a sztár egy másik csatornánál folytatja.
Delhusa Gjon nagy bajba került: kirabolták az énekest http://www.life.hu/sztarok/20160812-delhusa-gjont-a-nyaralas-alatt-raboltak-ki-az-enekes-nyilatkozott-az-ugyben.htmlA sztár nem sokáig élvezhette Horvátország mesés partjait. Egy kirándulás után szörnyű kép tárult eléjük a párjával. TV + Sztárok--Ennél a csatornánál tervezi jövőjét Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-hajdu-peter-az-atvhez-igazolhat-a-tv2-utan.html"Hullámvölgyben az életem" - nyilatkozta Hajdú Péter, amikor kiderült, nem csupán házassága, de karrierje is válságba került, a TV2 leveszi műsoráról a (Frizbi helyett) még csak most indult Showtime Hajdú Péterrel című műsort. Most azonban azt beszélik, egy másik csatornánál folytatja... TV + Sztárok--Csisztu Zsuzsa - Ilyen nő Hosszú Katinka édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20160811-csisztu-zsuzsa-egyutt-drukkolt-hosszu-katinka-csaladjaval-meghato-poszt.htmlA műsorvezető hatalmas megtiszteltetésben részesült a minap: együtt szurkolhatott az aranyérmes olimpikon, Hosszú Katinka családjával Rióban. A sztár egy megható posztot tett közzé az élményről. TV + Sztárok--Elképesztő! Liptai Claudia rajongói nem kímélték egymást és a műsorvezetőt semhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-liptai-claudia-rajongoi-nem-kimeltek-egymast-es-a-musorvezetot-sem.htmlLiptai Claudia épp Kefalónián az egyik legegzotikusabb görög szigeten nyaral a párjával, lányával és hatalmas baráti társaságával, erről pedig egy fotót is megosztott. Sajnos a kép nem aratott egyöntetű sikert, a követői először őt támadták, majd egymást. TV + SztárokOrigoExkluzív felvételek! Less be Rihanna öltözőjébe a Szigeten!http://www.life.hu/sztarok/20160810-less-be-rihanna-oltozojebe-a-szigeten-extra-igenyek-nem-voltak-gerendai-karoly-mondta-el.htmlA 24. Sziget Fesztivál legnevesebb fellépője, a barbadosi Rihanna. Hogy milyen kívánságai voltak a Szigettől, illetve hogyan néz ki az öltözője? Az exkluzív felvételeket az alábbi videóban megmutatjuk. TV + Sztárok--Michael Phelps: "Mindenki belepisil a medencébe"http://www.life.hu/sztarok/20160810-michael-phelps-mindenki-belepisil-a-medencebe.htmlA 21 aranyéremmel büszkélkedő amerikai úszóbajnok, Michael Phelps olykor nemcsak a remek teljesítményével, hanem megdöbbentő kijelentéseivel is sokkolja a világot. Legutóbb például elárulta a sajtónak a 12 000 kalóriát tartalmazó étrendjének titkát, most pedig arról beszélt, hogy mindenki a medencébe pisil. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.