Xantus Barbara: „Nem mániám, hogy a fiam is színpadon legyen”

Forrás: Facebook/Barbara Xantus -
Kultkikötő Xantus Barbara színészet gyermek nyaralás Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő nem szeret hosszú időre szabadságra menni, mert lételeme, ha a színpadon játszhat.

Xantus Barbarával nyári élményekről, a balatonföldvári fellépéséről és gyermekei színészi pályájáról beszélgettünk.

Forrás: Facebook/Barbara Xantus

Szeretsz szabadtéren fellépni, hiszen Balatonföldváron ez vár rád péntek este?

Nagyon szeretek csillagos ég alatt játszani, engem semmi nem zavar. Sem a szúnyogok, sem a hideg vagy a meleg. Alapvetően izgalmas a szabadtéri közeg, néha sokkal valódibbnak érzem egy színházteremnél.

A Balatont kedveled?

Velencei-tavi lány vagyok, így van kötődésem a tavakhoz. Amikor először jártam Balatonföldváron, azonnal megtetszett, nagyon megszerettem, már a Kaktusz virágával is felléptünk a Kultkikötőben. Az egész város életszagú, vidám, pezsgő hangulatú. Télen pedig biztos vagyok benne, hogy ennek a városnak is meg lehet a maga nyugalmas varázsa, akárcsak a Velencei-tónak.

Az idei nyarad hogy telik?

Munkától munkáig pihenünk.

Nekem pár nap elég, egy színész szabadság után már azt érzi, hogy „mi az, nincs rám szükség”?

Örülök, ha színpadon lehetek és játszhatok. Bár csak decembertől próbálok majd, de izgalmasan indul az évad, a kisfiam játszik egy nagy szerepet a Turay Ida Színház '56-os darabjában. Nem mániám, hogy ő is színpadon legyen, de ez fontos téma, azért is engedtem el.

Színésznőként hogy viseled, hogy a fiad a színház felé kacsingat?

A lányomat is érdekli a színészet, több filmszerepet is kapott, de végül nem ezt az utat választotta.

A végén úgyis minden a helyére kerül. A fiamat sem féltem, biztos, hogy okosan választ majd szakmát.

Berki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök”http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-tucsi-musorvezeto-tapai-szabina-sportolo-elarulta-hogy-drukkol-az.htmlA magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik a riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak, és kiknek. TV + Sztárok--Elképesztő sztárkívánságok - a Sziget fesztivál kulisszái mögötthttp://www.life.hu/sztarok/20160809-elkepeszto-sztarkivansagok-a-sziget-kulisszai-mogott-rihanna-prince-robbie-martin-garrix-robbie.htmlFriss virág, biorépa és hercegi fogadószoba, ezek a múlt kérései, idén pedig Rihanna különleges kívánságait kell teljesíteniük a szervezőknek. TV + SztárokAFPÍgy nyaral a magyar sztárvilághttp://www.life.hu/sztarok/20160809-varga-viktor-extrem-fesztivalon-molnar-andi-amerikaban-dukai-regina-luxusban-gianni-olaszorszagban.htmlVarga Viktor extrém fesztiválon lazított, Molnár Andi a világ másik felén kalandozott, Dukai Regina az ötcsillagos luxust választotta, Gianni Olaszországban romantikázott. TV + SztárokOrigoTóth Gabinál végleg elszakadt a cérna: nem akar Tóth Gagyi lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160812-toth-gabi-facebook-oldalan-fakadt-ki-elege-van-a-bulvarbol-nem-akar-toth-gagyi-lenni.htmlAz énekesnőnél betelt a pohár! Elege van abból, hogy mindig a külseje, a mellei és a hízása vagy a fogyása van terítéken, és abból is, hogy ezért tartják idióta celebnek. TV + Sztárok--Így nézett ki Hosszú Katinka 15 évesen, amikor az első felnőtt érmét nyertehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-hosszu-katinka-2004ben-szerezte-meg-elso-felnott-ermet-becsben-bronzermes-lett-15-evesen.htmlHosszú Katinka brillírozik az olimpián, már három aranyérmet szerzett az úszónő. A 27 éves klasszis falát már borzasztóan sok érem díszíti, az első felnőtt versenyes érmét 2004-ben szerezte! TV + Sztárok--Így énekel Rihannát Tücsi: micsoda hang! http://www.life.hu/sztarok/20160812-tucsi-hangjatol-dobsz-egy-hatast-igy-enekel-rihannat-a-dogos-musorvezeto.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a dögös magyar sztárt, Tücsit faggatta arról, miért is imádja a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnőt. A műsorvezető nem vallja magát hatalmas rajongónak, de Rihannát mindig is szerette, sőt a sztár egyik dalát is előadta a kamerák előtt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.