Vakáció! Így nyaralt együtt Demcsák Zsuzsa a családjával

Forrás: TV2 -
Vakáció Demcsák Zsuzsa műsorvezető Mokka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa a gyerekeivel és barátaival nyaralt, raadásul a Mokka műsorvezetője nemrég egy erről készült fotóval lepte meg az internetezőket a Facebook-oldalán.

A TV2 műsorvezetője két képet is közzétett közösségi oldalán, az egyiken a barátnőivel mosolyog, a másik fotón pedig gyerekei hűsölnek a forró napsütés után.

„Kimaxoljuk a nyarat"- írta a kép mellé Zsuzsi, aki láthatóan nagyon jól érezte magát a barátokkal közösen szervezett vakáción.

Demcsák Zsuzsa: "Hazudnék, ha azt mondanám, nem félek"

A Mokka műsorvezetője, Demcsák Zsuzsa jelenleg Törökországban nyaral. A közelmúlt eseményei miatt elárulta, van benne némi félelem és bizonytalanság leginkább azért, mert gyerekei is vele vannak...A teljes cikket itt elolvashatod!

Leesett az állunk! Diane Kruger vékonyabb, mint Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160815-szexi-es-romantikus-a-gyonyoru-szineszno-diane-krueger-ezt-nyujtja-nekunk.htmlKedvenc német származású színésznőnk egy kedves, romantikus képpel rukkolt elő, ám még ezzel sem sikerült elterelnie a figyelmünket: Diane csontsoványra fogyott. TV + Sztárok--Rihanna színészi babérokra törthttp://www.life.hu/sztarok/20160815-rihanna-szineszi-baberokra-tort-az-ocean-s-eight-cimu-filmben-szerepel-majd.htmlNyilvánosságra hozták az Ocean's Eight szereplőinek listáját: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter és Mindy Kaling mellett Rihannát is láthatjuk majd a szuperprodukcióban.TV + Sztárok--Újabb közös szelfit posztolt Hajdú Péter – Vajon kivel fotózkodott Cipruson?http://www.life.hu/sztarok/20160812-ujabb-kozos-szelfit-posztolt-hajdu-peter-vajon-kivel-fenykepezkedett-cipruson.htmlA kapcsolati válságba került Hajdú Péter és Sarka Kata elindultak Ciprusra, hogy ott tegyék rendbe a házasságukat. A pár felszállás előtt posztolt egy saját fotót is, Hajdú pedig nemrég ismét előrukkolt egy szelfivel a közösségi oldalán. Annyit elárulunk, hogy nem egyedül van a képen... TV + SztárokOrigoArnold Schwarzenegger brutálisan szexi nagypapa letthttp://www.life.hu/sztarok/20160812-a-szinesz-arnold-schwarzenegger-brutalisan-szexi-nagypapa-lett.htmlHa nem értenél egyet velünk, sajnáljuk, de szerintünk a 69 éves Arnold Schwarzeneggernek tényleg szivességet tett az idő, és tényleg nem bánnánk, ha a mi párunk is így festene ennyi idősen. Nézzétek csak! TV + Sztárok--Majka kisfia végre összefuthatott a kedvencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160810-majka-kisfia-talalkozott-pogany-judittal.htmlMarián a gyerekek legtöbbjéhez hasonlóan imádja a meséket, most pedig óriási megtiszteltetésben részesülhetett: egyik kedvencének szinkronhangjával találkozhatott. TV + Sztárok--Hoppá! Eva Longoria mókázása szebbé tette a napunkathttp://www.life.hu/sztarok/20160810-eva-longoria-mokazasa-tette-szebbe-a-napunkat.htmlA szépséges színésznő egy manapság már meglepő, és viccesen egyszerű szintre emelte a Snapchat dekorációkat: a videókban megszokott virágos grafikákat igazi virágokra cserélte. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.