Gesztesi Károly elárulta: ebből futja 100 milliós ingatlanra

ingatlan színész pénz Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztár hosszú ideig kerülte a nyilvánosságot, sőt egyik sajtóorgánumnak sem adott interjút. Most viszont őszintén nyilatkozott a magánéletéről és a pénzügyeiről a Best magazinnak. 

Gesztesi Károlyról az utóbbi hónapokban szinte csak negatív dolgokat lehetett olvasni, többek között azt, hogy komoly anyagi problémái vannak. A színész korábban kijelentette, hogy van annyi pénze, hogy fél évre visszavonuljon, sőt, annyi is, hogy a munkát is hanyagolja élete végéig. A sztár elmondása szerint most jött el az ideje annak, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba, és elmondja az igazságot a vagyonáról.

Forrás: Aquaworldresort.

"Ha Magyarország vezető színészének 30 év munka, számtalan film- ás színházi szerep, szinkronizálás utána 53 évesen nincs annyi tartalék pénze, hogy az ne csak a megélhetését biztosítsa, hanem akár 20 évig is kitartson, sőt a gyerekeinek is bőségesen jusson belőle, akkor valamit nagyon rosszul csinált, és megette a fene.

Nekem mindenem megvan, nincs okom panaszra: 100 milliós házban élek, a színészet mellett ifjú korom óta mindig voltak különféle vállalkozásaim is."

- nyilatkozta a színész majd hozzátette, nem érti, hogy sokan miért szólták meg az élete miatt. "Soha senki ne törjön pálcát a másik felett, soha nem lehet tudni ugyanis, mi történt, hogy valaki az italban keresett menedéket."

A BKV szépe és a kólalány – celebjeink múltját kutattukhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-dukai-regina-sarka-kata-dundika-debreczeni-zita-zimany-linda-bodi-sylvi-elso-lepesei-a-hirnev-fele.htmlMost megtudhatod, honnan indultak a ma már sikeres magyar dívák. Dukai Regina, Sarka Kata, Dundika, Debreczeni Zita, Zimány Linda, Bódi Sylvi első lépései a hírnév felé. TV + Sztárok--Bemutatjuk Tatár Csilla utódját: Íme Kraszkó Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160814-kraszko-zita-lesz-tatar-csilla-utodja-a-magyarorszag-szeretlek-cimu-musorban.htmlKiderült, ki lesz Harsányi Levente partnere a Magyarország, szeretlek! című műsorban. Nos, az új csapatkapitány Kraszkó Zita, akit augusztus 28-án már láthatnak is a nézők a Duna TV-n 19.30 órától vasárnap es­ténként. TV + SztárokOrigoSarka Kata BIZTOSAN NINCS Hajdúval Ciprusonhttp://www.life.hu/sztarok/20160812-sarka-kata-nem-nyaral-hajdu-peterrel-cipruson-budapesten-van.htmlHajdú Péter és Sarka Kata házassági válságával kapcsolatban naponta jelennek meg hírek. Volt szó arról, hogy Kata az édesanyjával és a gyerekkel nyaralt Spanyolországban, később arról pletykáltak, hogy Hajdú Péter az utolsó pillanatban Kata ciprusi jegyét átíratta az édesanyja nevére, sőt, még az is felmerült, hogy Hajdúnét egy titokzatos férfi várta haza. Szerdán azonban a reptérről közös fotót tett ki a Facebookra Hajdú Péter, amelyből mindenki arra következtetett, hogy mégis együtt nyaralgatnak. Kata péntek délutáni Facebook-posztja alapján azonban tutira nincsenek együtt Cipruson. TV + SztárokOrigoTóth Gabinál végleg elszakadt a cérna: nem akar Tóth Gagyi lennihttp://www.life.hu/sztarok/20160812-toth-gabi-facebook-oldalan-fakadt-ki-elege-van-a-bulvarbol-nem-akar-toth-gagyi-lenni.htmlAz énekesnőnél betelt a pohár! Elege van abból, hogy mindig a külseje, a mellei és a hízása vagy a fogyása van terítéken, és abból is, hogy ezért tartják idióta celebnek. TV + Sztárok--Nagy döntésre jutott Bujtor István özvegyehttp://www.life.hu/sztarok/20160812-bujtor-istvan-ozvegye-eladja-tihanyi-hazukat.htmlBujtor István már 7 éve nincs köztünk, gyászoló felesége azonban most jutott el odáig, hogy eladja imádott tihanyi házukat. TV + SztárokOrigoKeresztes Ildikó kemény pofonokat ígér a TV2 új tehetségeinekhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-keresztes-ildiko-kemeny-pofonokat-iger-a-tv2-enekeseinek.htmlA TV2 új beköltözős tehetségkutatója, a Star Academy augusztus 27-én startol, a zsűrijében pedig ott ül majd Keresztes Ildikó is, aki úgy érzi, pszichológusként is segítenie kell az énekeseket, akik biztosan kapnak majd pofonokat a műsor ideje alatt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.