fesztivalok2016 modell Sziget Fesztivál fotó Zimány Linda szett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori modell híres arról, hogy minden évben egy-egy különleges szettel csekkol be hazánk egyik legnagyobb zenei fesztiváljára. Idén ki is faggatuk, hogy választja ki a megfelelő öltözéket, sőt korábbi élményeit is górcső alá vettük. Íme: 

Mi a legjobb/ legrosszabb élményed egy ilyen nagyszabású buliról?

Imádom a fesztiválok hippis, szabadságot adó hangulatát. Itt sokféle nemzet fiataljai találkozhatnak különböző zenei ízlésekkel. A legrosszabb élményem eddig csak egy kis megfázás volt. Szimplán az eső nem szokta kedvem szegni.

Linda az idei Sziget Fesztiválon Forrás: Zimány Linda

Hogyan választod ki a megfelelő szettet?

Nálam a fesztivál szett mindig az utolsó pillanatban eldőlő kérdés. Teljesen hangulatfüggő, hogy éppen a hippi énem jön elő, vagy éppen a rockosabb, bakancsos kedvem. És persze az időjárás is sokat nyom a latba, illetve a stílusos kényelem.

Mit gondolsz a mai fesztiváltrendekről? Követed őket?

Az amerikai Coachella nagy kedvencem, bár sajnos még sosem sikerült eljutnom, de rajta van a bakancslistamon. Általaban az ott megtalálható trendeket szoktam figyelni vagy adott esetben követni, mert a kaliforniai stílus nagyon tetszik. Fontosnak tartom a fesztiváli öltözködésben az egyéniség minél harsányabb megmutatását akár egy extra hajjal, vagy ruhával. Ennek kicsit erősebbnek kell lennie, mint egy szimpla, hétköznapi viseletnek.

Lindával idén a szülei is együtt buliztak Forrás: Zimány Linda

Mennyiben különbözik szerinted a hazai, és a külföldi fesztiválélmény?

Szerintem már nem sokban. Lassan ugyan azok a fellépők jönnek el hozzánk, mint bármelyik nagyobb fesztiválra világszerte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.